Als enige in Europa!

Door: MerkEnMode


Begin met lezen

Als enige in Europa!

Wie kent het nou niet. Nog snel even je ringen en ketting oppoetsen voordat je naar het feest vertrekt. Maar dan moet je eerst nog het potje zilverpoets zoeken, het erin dopen, droogmaken, schoonmaken en dat kost allemaal te veel tijd. Vaak is het zelfs nog zo dat je een potje moet hebben voor je zilveren sieraden, een potje voor je gouden sieraden en nog wat andere potjes voor de rest.

Met Coat & Shine is dat nu verleden tijd! Coat & Shine heeft als enige in Europa de unieke formule waarmee u al uw sieraden kan poetsen! Dus geen kast vol potjes maar gewoon 1 klein potje dat goed is voor meer dan 40 poetsbeurten! Door deze unieke formule is uw sieraad langer beschermd tegen vuil en blijft dus vele langer mooi en glanzend. Coat & Shine reinigt als enige zonder schurende werking en polijst dus niet. De waarde van uw sieraden blijft hierdoor behouden.

Als enige poetsmiddel in Europa met deze unieke formule reinigt het uw sieraad zonder schurende werking zoals andere middelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraad optimaal behouden! Vele mensen ging u voor met dit unieke sieradenpoetsmiddel, bekijk de beoordelingen op: www.coat-shine.com en ervaar zelf de kracht van Coat & Shine!

Vorig artikel Volgend artikel
Als enige in Europa!

Door: MerkEnMode
Datum: 04-05-2013
Views: 15.726Reacties op `Als enige in Europa!`:
Marianne Verelst
Marianne Verelst
19-11-2013

Enige tijd geleden een potje gekocht om te proberen. Was eerlijk gezegt wel een beetje sceptisch maar het product doet echt super goed zijn werk! Aanrader dus.
M.v.g. Marianne