Communie sieraad laat jouw communicantje

Door: MerkEnMode


Begin met lezen

Communie sieraad laat jouw communicantje

Tijdens de Eerste Heilige Communie wil je jouw kleine meisje laten shinen. In een prachtige jurk, met elegante schoenen en mooi lint in het haar, ziet ze eruit om door een ringetje te halen. Om haar nóg meer te laten stralen style je haar outfit af met de bijpassende communiesieraden die KAYA Sieraden speciaal voor deze gelegenheid heeft ontworpen.


De communie sieraden zijn gemaakt met de allermooiste en meest pure materialen en voorzien van échte zoetwaterpareltjes, fonkelende edelsteentjes en Swarovski kristallen. Dit waardevolle sieraad zal jouw (klein)dochter met trots dragen: ze zal zich bijzonder voelen en met een grote glimlach terugdenken aan deze vreugdevolle dag.


Zelf samenstellen

KAYA Sieraden heeft de grootste collectie communie sieraden van Nederland en België met parelarmbandjes, kettinkjes en armbanden. De armbanden zijn verkrijgbaar in .925 Sterling Zilver, 18 karaat Goud Verguld en 18 karaat Rosé Goud Verguld en kun je zelf samenstellen en personaliseren. Laat een lieve boodschap in de armband graveren of kies een bedelarmband die je letterlijk vol kunt hangen met bedeltjes en/of geboortesteentjes die symbool staan voor de fijne herinneringen aan het communiefeest.


Familiemoment

Voor dit familiemoment heeft KAYA ook bijpassende communie sieraden voor mama`s en oma`s. Deze sieraden staan symbool voor de verbondenheid tijdens en na de Eerste Heilige Communie van je (klein)dochter. Zo dragen drie generaties dit waardevolle moment voor altijd bij zich.


Allermooiste communie cadeau

Een persoonlijk communie sieraad is een uniek communie cadeau voor de stralende communicant. KAYA pakt dit cadeau dan ook luxe in: een feestje om te geven én om te krijgen. Per verkocht sieraad doneert het sieradenlabel een bedrag aan stichting Eduki, een kleine organisatie die zich inzet om kinderen in Gambia naar school te laten gaan.  Zo wordt het geven van een cadeau nóg waardevoller.

Vorig artikel Volgend artikel
Communie sieraad laat jouw communicantje

Door: MerkEnMode
Datum: 10-03-2020
Views: 4.076Reacties op `Communie sieraad laat jouw communicantje`:
Dit artikel heeft nog geen reacties. Plaats nu als eerste een reactie.
Is `Communie sieraad laat jouw communicantje` niet wat u zocht?
Zoekt u misschien winkels?
Zoekt u misschien merken?
Zoekt u misschien kortingen & acties?