Eerste generatie 3D-boxershorts

Door: MerkEnMode


Begin met lezen

Eerste generatie 3D-boxershorts

Ondergoedmerk Muchachomalo zorgt voor heel wat opschudding in de zwaar concurrerende lingerie/ondergoedbranche. Speciaal voor de aankomende feestdagen lanceren zij 3D-boxershorts voor kinderen, dames en heren. Uniek, want nog niet eerder is deze 3D-techniek toegepast in de wereld van ondergoed en lingerie.De speciale cadeauverpakking (incl. 3D bril) is vanaf NU in de winkels te verkrijgen.

Ben je toe aan een extra dimensie in je liefdesleven of wil je, je kinderen fascineren met een boxershort waarop de figuren tot leven komen? Of als u gewoon op zoek bent naar de ideale outfit voor de feestdagen: Deze boxershort heeft het allemaal! De speciale cadeauverpakking is er voor kinderen, dames en heren. Koop de doos, trek de boxershort aan, zet de bril op en het driedimensionale avontuur kan beginnen. Vanaf dan maak je deel uit van de eerste generatie mensen met een 3D-boxershort!

Kortom: Laat dit jaar die ?stoute schoenen? maar in de kast staan en ga voor het stoutste ondergoed in de wereld! Maar doe het snel, want niet alleen de boxershort maar ook de feestdagen komen wel heel dichtbij! Concurrentiemarkt Door als eerste met de unieke 3D-boxershort op de markt te komen, bewijst Muchachomalo weer een geducht speler te zijn in de zwaar concurrerende ondergoedbranche. Zo gaan er al verschillende geruchten dat merken als Bjorn Borg en Calvin Klein volgen met een eigen 3D-lijn.

Vorig artikel Volgend artikel
Eerste generatie 3D-boxershorts

Door: MerkEnMode
Datum: 14-12-2011
Views: 7.220Reacties op `Eerste generatie 3D-boxershorts`:
Dit artikel heeft nog geen reacties. Plaats nu als eerste een reactie.