GetUp! Wear lanceert 2de collectie

Door: MerkEnMode


Begin met lezen

GetUp! Wear lanceert 2de collectie

GetUp! Wear, is een relatief nieuw merk dat in de zomer van 2012 zijntweede collectie voor mannen lanceert. GetUp! Wear maakt shirts voormannen die design, kwaliteit en pasvorm belangrijk vinden. Voor hendie graag hun eigen gang gaan, waar creativiteit en humor vooropstaat.


Was er afgelopen jaar nog een vrouwencollectie, dit jaar moeten dedames helaas ergens anders hun outfit halen, de vrouwencollectie isgeschrapt, tevens is de collectie een stukje kleiner geworden. Met alsgevolg dat er meer aandacht naar de mannencollectie gaat wat dekwaliteit ten goede komt.De basiscollectie is geinspireerd op straatkunst. Centraal staan dekarakters van GetUp! Wear. Deze karakters zijn een terugkerend elementin de kledinglijn. Dit seizoen hebben we de karakters op een anderemanier toegepast, ook hebben we nu de naam `GetUp` gebruikt voor toffeshirts.Daarnaast hebben we limited editions, dit zijn shirts die exclusiefzijn gemaakt voor een winkel, podium of dienend als platform voorontwerpers. Deze zijn dus maar te bestellen in beperkte oplage. 


 Voor winkels is het mogelijk om in kleine oplages af te nemen, ditzorgt voor flexibiliteit. De ontwerpen zijn door middel van zeefdrukop shirts gedrukt, wat garant staat voor een mooi resultaat!

Vorig artikel Volgend artikel
GetUp! Wear lanceert 2de collectie

Door: MerkEnMode
Datum: 06-02-2012
Views: 9.407Reacties op `GetUp! Wear lanceert 2de collectie`:
eric
eric
28-09-2013

slechte site onoverzichtelijk