Make-Up Fashion look

Door: MerkEnMode


Begin met lezen

Make-Up Fashion look

Deze herfst/winter zet LOOkX twee make-upstijlen in de spotlights die zijn geinspireerd op de fashion trends van het seizoen. Bye bye extreme neontinten! Dit najaar zijn de make-upkleuren mooi en vol, maar minder fel. 


 Look 1 Velvet Fashion LookDit seizoen zijn de ton-sur-ton outfits met verschillende materialen niet weg te denken uit het straatbeeld. Maak je look compleet met de Velvet Fashion Look: een opvallende trend voor de echte powervrouw.

Stap 1
De beste basis voor deze look is een egale, matte huid. Breng eerst de LOOkX Silky Touch Foundation aan en verdeel vervolgens met een grote poederkwast de LOOkX Compact Powder Pure of Deep Beige over het hele gezicht. 


Stap 2
Zet met de LOOkX Exclusive Eyepencil Intense Black een lijntje onder het oog, tegen de wimperrand aan. Doe dit vanaf de buitenkant van het oog tot net voorbij de iris. Op het bewegend ooglid teken je een dikke lijn met hetEyepencil. Zet in de arcadeboog ook wat stipjes. Vervaag het lijntje onder het oog met een oogschaduwkwastje of de applicator. Doe hetzelfde op het bewegend ooglid en in de arcadeboog.

 

Stap 3
Breng de LOOkX Eyeshadow Green Stone aan onder het oog, in de arcadeboog en tegen de wimperrand boven het oog. Laat ruimte over op het bewegend ooglid. Verbind de buitenste ooghoek en de arcadeboog goed met elkaar.


Stap 4
Vervolgens breng je de LOOkX Eyeshadow Blue Stone aan op het bewegend ooglid. Werk de kleur uit naar de binnenste ooghoeken. Zet een blauw accent in het binnenste ooghoekje en op de wimperrand aan de binnenkant onder het oog. 


Stap 5
Zet met de LOOkX Dip-in Liquid Eyeliner een strakke lijn tegen de wimperrand aan op het bewegend ooglid. Begin in de binnenste ooghoek. Laat de lijn iets uitlopen voorbij het oog aan de buitenkant. 


Stap 6
Breng met een zigzaggende beweging de LOOkX Ultra Lash Mascara aan op de wimperhaartjes.


Stap 7
Voor een mooie shape en finish breng je een blush aan op de jukbeenderen en op de slapen. Gebruik hiervoor de LOOkX Natural Velvet Mineral Powder. 


Stap 8
Kleur de lippen ten slotte in met de verzorgende LOOkX Care & Shine Lipgloss Naturel.Bron: LOOkX

Vorig artikel Volgend artikel
Make-Up Fashion look

Door: MerkEnMode
Datum: 19-07-2012
Views: 8.100Reacties op `Make-Up Fashion look`:
Dit artikel heeft nog geen reacties. Plaats nu als eerste een reactie.