Moederdag met de symbolische sieraden

Door: MerkEnMode


Begin met lezen

Moederdag met de symbolische sieraden

Er is maar weinig sterker dan de connectie tussen een moeder en haar kind. Moederdag is natuurlijk het ultieme moment om deze voor altijd verstrengelde band te vieren. KAYA Sieraden doet dit op originele wijze met een nieuwe collectie gepersonaliseerde sieraden die de onverbrekelijke band tussen moeder en kind symboliseren. Hét Moederdagcadeau voor 2018!

De Moederdag collectie is schitterend in zijn eenvoud en bestaat uit twee kettingen en een armband. Klassieke beauty`s die overal bij passen en goed te combineren zijn. Dit maakt ze ideaal om cadeau te geven.


Verstrengelde cirkels

De Moederdagcollectie bestaat uit twee kettingen en een armband met in elkaar verstrengelde cirkels. Het ultieme teken van onvoorwaardelijke en oneindige liefde tussen een moeder en haar kind. De Verstrengeld ketting bevat een grote en een kleinere cirkel. De ketting met Vervlochten Cirkels bevat drie cirkels van gelijk formaat. Hiermee kun je alle kanten op. Voor wie liever een armband draagt is er de Verstrengeld armband, met een grote en een kleinere cirkel. De cirkels bieden ruimte voor het graveren van namen, data of speciale woorden.


Persoonlijke, handgeschreven gravure

De Moederdagsieraden zijn verkrijgbaar in 18 karaat verguld, 18 karaat roségoud verguld en in 925 sterling zilver. Je maakt de sieraden extra persoonlijk door jouw speciale woorden, namen en data te laten graveren. Bijzonder is dat ontwerpster Tanja elk sieraad met de hand graveert in sierlijke letters. De sieraden zijn verpakt in een luxe sieradendoosje en voorzien van een wenskaartje en zilverpoetsdoek. Direct klaar om cadeau te geven aan de liefste moeder van allemaal.


Moederdagsieraden voor het goede doel

KAYA Sieraden heeft hart voor alle kinderen en doneert daarom per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki, die het voor kinderen in Gambia mogelijk maakt naar school te gaan. Een mooie gedachte en misschien wel het mooiste juweel dat er is!


Bron: www.kayasieraden.nl

Vorig artikel Volgend artikel
Moederdag met de symbolische sieraden

Door: MerkEnMode
Datum: 19-04-2018
Views: 3.913Reacties op `Moederdag met de symbolische sieraden`:
Dit artikel heeft nog geen reacties. Plaats nu als eerste een reactie.
Is `Moederdag met de symbolische sieraden` niet wat u zocht?
Zoekt u misschien winkels?
Zoekt u misschien merken?
Zoekt u misschien kortingen & acties?