Nieuwe eigenaresse Trade Studio

Door: Trade Studio


Begin met lezen

Nieuwe eigenaresse Trade Studio

Lone Sorensen (49), oprichtster van Trade Studio Haarlem geeft na een glansrijke carrière het stokje over aan een nieuw maar desalniettemin vertrouwd gezicht: Karen Staal (21). Vanaf 2 juli 2011 wordt Trade Studio heropend en mag Karen zich de trotse eigenaresse noemen.
Al meer dan dertig jaar is Trade Studio aan de Grote Houtstraat een begrip voor Scandinavische damesmode. De winkel kenmerkt zich door zijn eigenzinnige collecties voor vrouwen met een hart voor mode. Of het nu om een casual outfit befaamd of een tijdloos pak. Merken zoals BZR, Drykorn en Modstrom zijn al jaren het gezicht van de winkel en vinden gretig aftrek in de vaste klantenkring uit en rondom Haarlem.

In de 30 jaar heeft Lone Sorensen met hart en ziel aan Trade Studio gewerkt en met succes. Inmiddels mag zij zichzelf ook de trotse eigenaresse noemen van 4 andere winkels aan de Grote Houtstraat waaronder Trade Studio Mum en Just B. ??Je komt op een gegeven moment toch in een periode waarop je je afvraagt: waar houd ik het overzicht en wat kan ik nog aan? Karen werkt inmiddels al jaren voor Trade Studio en ik vind in haar de geschikte persoon om Trade Studio voort te zetten zoals ik er altijd van heb gedroomd.??

Vanaf 1 juli 2011 vindt de overname plaats en is de winkel gesloten om het een frisse nieuwe look te geven. ??Ik vind het heel spannend maar vooral erg leuk. Wij zijn er al een tijd mee bezig en ik heb veel van Lone mogen leren. Ik ben erg blij om deze stap te kunnen zetten??, aldus een opgetogen Karen.
Niet alleen aan de winkel is gedacht, Trade Studio verwelkomt 2 andere merken in de collectie waaronder Samsoe Samsoe en Darling. Vanaf zaterdag 2 juli is er een feestelijke heropening en is iedereen welkom om het eindresultaat en de nieuwe collecties te mogen zien.

www.tradestudio.eu

Vorig artikel Volgend artikel
Nieuwe eigenaresse Trade Studio

Door: Trade Studio
Datum: 16-07-2011
Views: 6.582Reacties op `Nieuwe eigenaresse Trade Studio`:
Nicole
Nicole
12-12-2013

Ben Gek op Trade Studio
Mary
Mary
21-11-2013

SUPER!!!!!!!!!!!