NIEUWSBRIEF

Door: Boutique le duc


Begin met lezen

NIEUWSBRIEF

[i]Vanaf heden kunt u een selectie van onze kleding, schoenen en accessoires ook online bestellen. Of thuis orienteren voor als u geen tijd heeft om naar de winkel te komen.
Wij bieden u graag een extra voordeel voor de eerste aankoop die u via onze webshop doet.Als u de code leduc2012 aan het eind van u bestelling bij "kortingscode" invult,ontvangt u bovenop de eventuele uitverkoop nog eens 10% extra korting.[/i]

[i]Boutique Le Duc selecteert met de grootst mogelijke zorg pret-a-porter kleding voor u.Wij zijn er trots op steeds weer een collectie samen te stellen waar mooie basis mode wordt gecombineerd met eyecatchers: opvallende kledingstukken die zorgen voor een bijzondere sfeer.
Ook voor bestellingen via de webshop kunt u gebruik maken van onze hoge service.Zo behoort het vermaken in ons eigen atelier nog steeds tot de mogenlijkheid en staan we u voor alle vragen graag te woord tijdens winkeluren op telefoonnummer 030 6920013.


[i]Zo vind u bij ons het komende voorjaar de trendy collectie van Viktor & Rolf,het moderne chic van Michael Kors collection en Michael Kors tassen.U kunt uw outfit compleet maken met de vrouwelijke en comfortabele Walter Steiger schoenen.Daarnaast zijn de al bekende merken als Ralph Lauren black label,Natan, Agnona cashmere,Roberto Avolio, Anne Belin,Leonard,St John in alle maten verkrijgbaar.
Mail ons uw mailadres zodat wij u op de hoogte kunnen houde van alle aanbiedingen en het laatste nieuws via: leduc@boutiqueleduc.nl[i]

Vorig artikel Volgend artikel
NIEUWSBRIEF

Door: Boutique le duc
Datum: 20-01-2012
Views: 10.654Reacties op `NIEUWSBRIEF`:
Marley
Marley
10-12-2013

Ontvang graag de nieuwsbrief.
j.t.g Visser
j.t.g Visser
24-05-2013

na een zeer geslagde bestelling wil ik ook graag de nieuwsbrief