Online en offline goedkoper uit!

Door: MerkEnMode


Begin met lezen

Online en offline goedkoper uit!

Iedereen shopt wel eens online. Maar maak je dan al gebruik van kortingscodes? Op kortingssites vind je bijvoorbeeld kortingscodes waardoor je online vele malen goedkoper uit kunt zijn dan in de fysieke winkel. Vouchercode.nl is een voorbeeld van zo`n kortingssite. Op Vouchercode.nl vind je kortingen en kortingscodes voor allerlei winkels voor alle doelgroepen, maar een groot gedeelte richt zich op de fashion- en beautywereld.

Als je een online een aankoop doet, zie je vaak dat je een code in kunt voeren. Hiermee kan je soms wel tientallen euro`s besparen op de oorspronkelijke prijs. Op Vouchercode.nl kun je die codes met gemak terugvinden. Dagelijks zoeken zij kortingscodes op en voegen die toe aan de website. Je kunt zoeken op winkel of op merk via de overzichtelijke zoekmachine of tabbladen. Op Vouchercode.nl vind je kortingscodes van onder andere Zalando, H&M, Nelly en Vimodos. Zalando geeft bijvoorbeeld een kortingscode van 10% die je kunt gebruiken op de collectie dameskleding. Je kunt de code kopieren en plakken in de winkelwagen tijdens het afrekenen. Doordat Zalando dan deze code herkent, wordt direct 10% van de prijs getrokken. Kijk dus voordat je een online aankoop doet op Vouchercode.nl want je kunt veel geld besparen!

Naast de codes kun je ook per winkel of per merk zien of er een sale is en tot wanneer deze loopt. Dit is ook handig als je toch `gewoon` gaat shoppen. Dan weet je precies bij welke winkels je moet kijken om te kunnen genieten van de sale. Wij geven bijvoorbeeld aan wanneer het Prijzencircus begint bij de V&D, wanneer Douglas de parfums in de uitverkoop doet en wanneer de Hunkemuller de summer sale aanbiedt. Ook winkels in de winkelstraat bieden immers geregeld kortingen aan. Vouchercode.nl heeft een Qshops keurmerk dus dat betekent dat het ook veilig shoppen is. 


Verder kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief waardoor je altijd op de hoogte bent van de leukste kortingen en acties van jouw favoriete shops.

Vorig artikel Volgend artikel
Online en offline goedkoper uit!

Door: MerkEnMode
Datum: 20-08-2012
Views: 10.380Reacties op `Online en offline goedkoper uit!`:
Dit artikel heeft nog geen reacties. Plaats nu als eerste een reactie.