UV-werende badkleding

Door: MerkEnMode


Begin met lezen

UV-werende badkleding

Elke zomer is het weer een uitdaging om kinderen van de zon te laten genieten, maar daarnaast ook goed te beschermen tegen de gevaren daarvan. Snapper Rock biedt uitkomst met een collectie UV-werende zwemkleding voor kinderen van 0-16 jaar. Ook dit jaar brengt het merk een sprankelende nieuwe collectie, waarin vrolijke kleuren en geweldige prints de boventoon voeren.


Plakkerig van de zonnebrandcrème in het zand spelen is niet ideaal, evenals het opnieuw moeten insmeren na elke plons in het zwembad en het feit dat de huid ook onder traditionele zwemkleding kan verbranden. Om de kwetsbare kinderhuid toch goed te kunnen beschermen is UV-werende kleding ideaal. De nieuwe Snapper Rock collectie beschermt, is heerlijk comfortabel én ziet er ook nog eens geweldig uit!


Voor trendy jongens en meiden

De nieuwe collectie bestaat uit zwempakken, bikini?s, shorts, shirts en UV-pakjes, allemaal met UV50+ bescherming tegen de zon. De zwemkleding wordt gekenmerkt door kleurrijke, trendy prints en mooie details zoals strikjes, kwastjes en kraaltjes. Het merk kiest dit jaar voor verschillende stijlen. Zo valt de Coral Fish collectie met vissenprints, rushes en stippelmotief zeker in de smaak bij zowel kleine als grote meiden. Of wat denk je van de roze met gouden Diamond collectie? Een musthave voor echte diva?s in de dop! Daarnaast is ook de Lemon collectie prachtig, waarbij de zomerse print met citroentjes zorgt voor een echte mediterraanse sfeer. Natuurlijk bevat de nieuwe collectie ook volop items voor jongens. De Tropical Whale collectie, met onder andere een stoere zwemshorts en uv-pakjes met walvissen print, zal elke jongen aanspreken.


Optimale bescherming

Goede bescherming tegen UV stralen van de zon is belangrijk om (later) huidkanker te voorkomen. Zeker de tere baby- en kinderhuid moet goed beschermd worden. Zowel het KWF, het Huidfonds, de Vereniging van Dermatologen en UV-Fashions zijn het erover eens dat insmeren in combinatie met UV-werende kleding de allerbeste bescherming biedt. De missie van UV-Fashions is dan ook om huidkanker in Nederland terug te dringen. Het Nieuw-Zeelandse zwemkledingmerk Snapper Rock biedt vrolijke en strandproof UV-werende outfits voor jongens en meisjes.


Over UV-Fashions

Het verlies van zijn vader aan huidkanker was voor de Jan Willem van der Sterre dé aanleiding om zelf UV-beschermende kleding te gaan importeren. Inmiddels is zijn onderneming UV-Fashions uitgegroeid tot Europa?s grootste aanbieder van UV-beschermende kleding, zwemkleding en accessoires. Een ?One stop, beach proof shop? voor het hele gezin! Het assortiment bestaat uit premium merken, zoals het Nieuw-Zeelandse Snapper Rock, het Amerikaanse Cabana Life en Coolibar en zonnehoeden van Dorfman Pacific.

Vorig artikel Volgend artikel
UV-werende badkleding

Door: MerkEnMode
Datum: 14-03-2018
Views: 2.895Reacties op `UV-werende badkleding`:
Dit artikel heeft nog geen reacties. Plaats nu als eerste een reactie.