Zelf je ideale tas samenstellen

Door: MerkEnMode


Begin met lezen

Zelf je ideale tas samenstellen

Hoe leuk is het om zelf je eigen tas te ontwerpen? Ontwerpster Jolanda Brok laat haar klanten zelf hun ideale tas samenstellen. De toch al unieke ontwerpen worden zo nog persoonlijker. Kies zelf jouw favoriete kleuren voor de buitenzijde, voering en afwerking en voel je een echte tassenontwerpster!


De aanschaf van een tas is voor veel vrouwen een feestje. Toch valt het vinden van een bijzondere tas die aan alle eisen voldoet vaak niet mee. Tassen die gemaakt worden in massaproductie lijken vaak op elkaar. Hoe leuk is het dan om zelf je eigen tas samen te kunnen stellen?


Ontwerp je tas

Om de persoonlijke tassenwens te vervullen kun je je eigen tas samenstellen. Kies eerst een basistas in één of meerdere kleuren. Vervolgens kies je de kleur van de buitenzijde en de voering. Tot slot kan de afwerking bepaald worden. Kies bijvoorbeeld voor een brons- of metaalkleurige sluiting of breid de tas uit met een rits en een extra schouderband. Zijn alle keuzes gemaakt? Dan gaat Jolanda in haar atelier aan de slag en wordt jouw unieke tas binnen 7 werkdagen naar je verzonden. Vervolgens is het aan jou om de show te stelen met je nieuwe accessoire!


Materialen van hoge kwaliteit

Jolanda werkt uitsluitend met kwalitatieve materialen. Er is bewust gekozen voor PU leer. Dat is niet alleen diervriendelijk en geschikt voor veganisten, het heeft bovendien een geweldige uitstraling en is heel betaalbaar. De collectie bestaat uit basiskleuren die het hele jaar door prima te dragen zijn. Denk aan zwart, cognac en beige. Daarnaast is er keuze uit diverse seizoensgebonden kleuren, zoals ivory en liver. Dit maakt elke gepersonaliseerde tas extra uniek.

Vorig artikel Volgend artikel
Zelf je ideale tas samenstellen

Door: MerkEnMode
Datum: 02-05-2018
Views: 5.344Reacties op `Zelf je ideale tas samenstellen`:
Dit artikel heeft nog geen reacties. Plaats nu als eerste een reactie.