Zomersjaals Sjaalmania

Door: MerkEnMode


Begin met lezen

Zomersjaals Sjaalmania

SjaalMania heeft een paar zeer sterke basic sjaals die never out style zijn én never out stock gaan! De handtekening basic, eenvoud en kwaliteit? is de stabiele factor van deze sjaals. Wat ze wel regelmatig veranderen bij SjaalMania zijn de kleuren. Die worden ieder seizoen aangepast aan de nieuwste trends.


Zomerkleuren

We zien dit seizoen dat veel kleuren gecombineerd worden, die je normaal niet zo snel zou combineren. Dat is natuurlijk het ultieme gevoel voor een nieuw begin, een nieuw seizoen én een nieuwe sjaal! Denk aan het combineren van pastelkleuren met aardetinten, maar ook juist pasteltinten durven combineren met felle kleuren is een gewaagde, maar zeer trendy keuze! Neem Lila gecombineerd met Apricot (zalm) en Tobacco. Of wat dacht je van Light Pink (zoet licht roze) en Lipstick Red (knalrood)? En natuurlijk niet te vergeten de mosterdkleur die zo mooi combineert met grijstinten. Deze combi is niet alleen deze zomer een hit maar zal ook in de herfstwinter 2018 weer als meest populaire kleur terugkomen.


Slow Fashion

SjaalMania doet niet aan wisselende collecties op afroep van de seizoenen. Er komen nieuwe kleuren bij, afgestemd op het seizoen en af en toe komt er een nieuw model sjaal bij. Onbewust doen wij aan Slow Fashion, aldus Micky van Vollenhoven. Blijkbaar zit dat in mijn bloed. Ik koop al jaren liever minder, maar wel van goede kwaliteit dat jarenlang meegaat en dat is nu de trend.  Ik vind het heerlijk om iedere dag een sjaal, die nooit verveelt én mooi blijft, om mee heen te slaan en die gaat dan ook overal mee naar toe.


All Time Favourite

Sjaals die je niet meer af wilt doen, die je altijd bij je wilt hebben. Die niet vervelen, mooi blijven, van groot formaat zijn en verkrijgbaar zijn in de mooiste trendy kleuren van dit seizoen. Wie wil dat nou niet? Dus als je een hippe top of fijn jurkje hebt gekocht, is de kans groot dat je bij SjaalMania een bijpassende sjaal in precies de goede kleur vindt. Je hebt tenslotte keuze uit meer dan 40 kleuren!

Vorig artikel Volgend artikel
Zomersjaals Sjaalmania

Door: MerkEnMode
Datum: 27-03-2018
Views: 3.981Reacties op `Zomersjaals Sjaalmania`:
Dit artikel heeft nog geen reacties. Plaats nu als eerste een reactie.