Zonder schade genieten van de zon

Door: MerkEnMode


Begin met lezen

Zonder schade genieten van de zon

Niks is fijner dan buiten vertoeven, zodra de zon schijnt. Picknicken in het park, een lange wandeling of fietstocht maken, buiten sporten of gewoon samen relaxen in de achtertuin. Goede bescherming tegen de zon wordt helaas nog regelmatig vergeten, met alle gevolgen van dien. UV-Fashions maakt zonbescherming leuk, makkelijk én hip met een uitgebreid assortiment UV-beschermende producten voor jong en oud.


Bij zonbescherming denken we vooral aan de momenten dat we naar het strand of op vakantie gaan. Maar ook tijdens een fietstocht op een zonnige dag, een potje voetbal met vrienden of tijdens het lopen van de Vierdaagse is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon. Insmeren is natuurlijk belangrijk, maar daarnaast heeft UV-Fashions allerlei UV-beschermende kleding en accessoires in het assortiment die het genieten in de zon nog veiliger maken.


Zonwerende handschoenen en mouwen

Handen worden vaak onbeschermd blootgesteld aan zonlicht. Het dragen van zon beschermende handschoenen voorkomt verbranding van de huid en verkleint het risico op huidkanker. De handschoenen houden maar liefst 94% of meer van alle UV-stralen tegen. Fijn voor wie graag wandeltochten maakt met wandelstokken. Rijd je in een cabrio of met je raam open? Dan bieden zon beschermende mouwen uitkomst. Deze luchtige mouwen zijn gemaakt van zacht, lichtgewicht en comfortabel materiaal, dat bovendien een UV-beschermingsfactor van 50+ heeft. Ideaal voor taxichauffeurs, koeriers of tijdens het tuinieren.


Sportieve zonnebrillen

Ook de ogen moeten goed beschermd worden. Dat doe je het beste met een zonnebril. De zonnebrillen van Real Shades zijn gemaakt van stevig materiaal dat prima tegen een stootje kan. Bovendien beschermen de zonnebrillen voor 100% tegen zowel UVA- als UVB-stralen, zodat je ogen niet kunnen beschadigen in het sterke zonlicht. Met deze sportieve zonnebrillen kun je gerust op pad!


Stijlvolle zonnehoeden

Een slimme manier om je tegen de zon te beschermen en er tegelijkertijd trendy uit te zien is het dragen van een zonnehoed. Deze zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, voor mannen en vrouwen. Steel de show met een mooie flaphoed, of kies juist voor een stoere bucket hat. Alle zonnehoeden bij UV-Fashions bieden bescherming tegen de zon, vergelijkbaar met UV-beschermingsfactor 50. Ze zijn verkrijgbaar in vele mooie kleuren.

Vorig artikel Volgend artikel
Zonder schade genieten van de zon

Door: MerkEnMode
Datum: 21-07-2018
Views: 4.993Reacties op `Zonder schade genieten van de zon`:
Dit artikel heeft nog geen reacties. Plaats nu als eerste een reactie.