€10,- Korting

€10,- Korting

Bij Philotes


Dames, het is tijd om jezelf te trakteren op ultiem comfort en de perfecte pasvorm! Bij Philotes begrijpen zij dat het vinden van de juiste BH van onschatbare waarde is. Daarom hebben we nu een speciale traktatie voor jullie. Ontvang €10 korting op al onze prachtige BH's, zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe dagelijkse favoriet, een speciale gelegenheid wilt vieren of gewoon je lingeriecollectie wilt upgraden, onze BH's bieden ongeëvenaard comfort en stijl. Met de keuze uit verschillende modellen en maten, inclusief onze unieke halve cupmaten, hebben we zeker de perfecte BH voor jou.

Mis deze kans niet om te investeren in comfort en zelfvertrouwen. Ga naar onze website en ontdek het uitgebreide assortiment. De €10 korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken.


Over Philotes

Philotes is een Nederlands merk dat in 2021 is opgericht. Met een hyperfocus op de perfecte pasvorm, comfort en unieke halve cupmaten, vult het een gat in de markt. Bij Philotes kunnen klanten als enige in Europa shoppen voor halve cupmaten A1/2 - D1/2, waardoor 30% van de vrouwen die tussen twee hele cupmaten vallen, worden bediend. Dit biedt eindelijk de mogelijkheid om een BH te vinden die echt...

Meer info
Yoek
Tot 50% Summer Sale!
Undiemeister
20% Kortingdeals
Philotes
€10,- Korting
Naron
Tot 60% Korting
Marjon Snieders
Sale tot 50%!
Paulo Bellini
30% Korting
Kamst Mode
Online tot 50%
Peter Hahn
30% Extra Korting
Steegenga Mode
Summer Sale
SNEAKERS
Sale! Up to 50% Off
van den Assem
Tot 50% Korting
Foutje gezien? Is de getoonde informatie in "€10,- Korting" van Philotes onvolledig of onjuist is? Laat het ons weten


©2024 Merk & Mode Alle rechten voorbehouden
Merk & Mode is een onderdeel van Merk & Media Group

Groene Stroom   Groene Stroom