Bronx

Bronx verkooppunten en informatie

Over Bronx

(203)

BRONX Fashion, voorheen bekend als Dijkmans Shoes, is een schoenenmerk met een opmerkelijke geschiedenis van 135 jaar. Dit merk blijft gedijen in de moderne tijd dankzij de toewijding aan vakmanschap van hoge kwaliteit en aandacht voor detail. Het staat hoog aangeschreven onder schoenenliefhebbers en trendsetters en blijft een symbool van uitmuntendheid in de schoenenindustrie. BRONX heeft als missie om voortdurend te ontsnappen aan conventionele normen en tegelijkertijd vertrouwen en vreugde te schenken aan degenen die BRONX-schoenen dragen.

De geschiedenis van BRONX begon in 1886, toen Hendricus Godefridus Dijkmans Dijkmans Fashion oprichtte in Gestel, Nederland. In het begin was het een ambachtelijke schoenmakerij, waar Hendricus met de hand schoenen maakte met grote toewijding en oog voor detail. Zijn reputatie groeide snel vanwege de productie van enkele van de beste schoenen in de regio.

Naarmate de populariteit van het merk toenam, werd het bedrijf uitgebreid en begon het met in-house ontwerp en productie van modieuze stijlen. BRONX evolueerde in de loop der jaren tot een merk dat moderne mode en stedelijke street style combineert. De naam BRONX is geïnspireerd op de beroemde wijk in New York City, lang geassocieerd met stedelijke cultuur en street fashion. BRONX vestigde zich als een toonaangevend merk in schoenontwerp, gericht op een jong en modebewust publiek. Onze "New Archive" -stijlen, geïnspireerd door vintage trends en tijdperken, zijn een hoogtepunt van het erfgoed.

Het succes van BRONX is te danken aan het vermogen om hoogwaardige schoenen te creëren geïnspireerd door diverse culturele invloeden, zoals muziek, kunst en street style. Dit heeft BRONX in staat gesteld om innovatieve en consistente ontwerpen te leveren tegen betaalbare prijzen. Het merk geniet internationale erkenning, met retailers over de hele wereld die BRONX-schoenen aanbieden. BRONX streeft naar een duurzamere wereld en heeft een merk gecreëerd dat producten met visie maakt, gebaseerd op loyaliteit en vertrouwen.

Volg ons:
Website

Ook interessant
Advertentie
Bekijk aanbieding
Foutje gezien? Is de getoonde informatie over Bronx onvolledig of onjuist is? Laat het ons weten


©2024 Merk & Mode Alle rechten voorbehouden
Merk & Mode is een onderdeel van Merk & Media Group

Groene Stroom   Groene Stroom