Chasin

Chasin informatie en verkooppunten
Celebrate Summer: 20% EXTRA discount!

Chasin

(27 stemmen)

Het bedrijf is opgericht in 1992 door Jan Peters. Deze man is tevens eigenaar van het bedrijf Score, ook een exclusieve kledingwinkel. De merknaam is geïnspireerd een poplied, geschreven en gezongen door Tashan. De liefde voor het leven staat centraal in het lied en dat wil dit bedrijf ook volop uitstralen en terug laten keren in de kleding die er geproduceerd wordt. Inmiddels is het bedrijf al meer dan 20 jaar succesvol in de Benelux. Naast de jeans en broeken die worden geproduceerd door het merk, bestaat de collectie van dit bedrijf verder ook uit truien, t-shirts, shirts, jassen, korte broeken, boxershorts, zwemkleding, sokken en diverse accessoires. Een klant kan dus prima terecht voor een totaliteit aan kleding bij het bedrijf. Het bedrijf richt zich hoofdzakelijk op mannen tussen de 15 en 40 jaar.

De naam komt uit het nummer "Chasin` a dream" van de Amerikaanse R&B-zanger Tashan. Mijn droom najagen, dat is wat Jan Peters doet. Het is een jeansmerk voor "tough guys", die van reizen, muziek en het rockstar-gevoel houden. Een tough guy met een "cool look".


Bezoek website
Sale up to 50%: great deals on great styles!
Aanpassing voorstellen
Bent u van mening dat de getoonde informatie over Chasin onvolledig of onjuist is? Maak dan een melding zodat wij de informatie over Chasin aan kunnen passen.