Dolce and Gabbana

Dolce and Gabbana verkooppunten en informatie

Over Dolce and Gabbana

(232)

Dolce & Gabbana was opgericht door Domenico Dolce en Stefano Gabbana in 1985. Het modehuis is gevestigd in Milaan en telt inmiddels ruim drieduizend werknemers. Het Italiaanse merk staat bekend om zijn inspiratie en invloeden uit hiphop en r&b. Het tweetal creëerde kleding voor diverse beroemdheden, waaronder Madonna, Gisele Bündchen, Eros Ramazzotti en Kylie Minogue.

Passie voor Italiaanse schoonheid

De oprichters, Dolce en Gabbana, delen een diepe passie voor hun Italiaanse erfgoed en dat blijkt duidelijk in hun ontwerpen. Het merk omarmt de rijke cultuur en kunstgeschiedenis van Italië en vertaalt dit naar mode die de schoonheid en verfijning van het land weerspiegelt. Dolce & Gabbana staat bekend om zijn opvallende prints, weelderige borduursels en levendige kleuren die een eerbetoon zijn aan de prachtige Italiaanse landschappen en architectuur.

Mode voor individualiteit en zelfexpressie

Dolce & Gabbana gelooft sterk in het vieren van individualiteit en zelfexpressie. Hun ontwerpen zijn niet alleen bedoeld om te volgen, maar om persoonlijkheid en stijl te laten zien. Het merk moedigt mensen aan om hun unieke zelf te omarmen en te laten zien wie ze zijn door middel van mode. De collecties van Dolce & Gabbana variëren van weelderige avondjurken en op maat gemaakte pakken tot casual streetwear, waardoor er voor elke gelegenheid en elke persoonlijkheid iets te vinden is.

Invloed op de wereld van mode en beauty

Het merk heeft vele prijzen en onderscheidingen ontvangen voor zijn bijdragen aan de mode en wordt vaak beschouwd als een van de meest invloedrijke merken van de afgelopen decennia. Naast mode heeft Dolce & Gabbana ook succesvolle parfums, cosmetica, (zonne)brillen en andere accessoires gelanceerd.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Dolce & Gabbana is zich ook bewust van zijn verantwoordelijkheid als modehuis en heeft verschillende initiatieven gelanceerd om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Het merk ondersteunt goede doelen en streeft naar duurzame productieprocessen om een positieve impact te hebben op de samenleving en het milieu. Dit toont aan dat Dolce & Gabbana niet alleen een mode-icoon is, maar ook een merk dat zich inzet voor een betere wereld.

Volg ons:
Website

 

Dolce and Gabbana verkooppunten

Alle verkooppunten

Ook interessant
Advertentie
Bekijk aanbieding
Foutje gezien? Is de getoonde informatie over Dolce and Gabbana onvolledig of onjuist is? Laat het ons weten


©2024 Merk & Mode Alle rechten voorbehouden
Merk & Mode is een onderdeel van Merk & Media Group

Groene Stroom   Groene Stroom