Dolce and Gabbana

Dolce and Gabbana informatie en verkooppunten
Dolce and Gabbana

(31 stemmen)

Dolce & Gabbana is het kledingmerk van twee gerespecteerde Italiaanse modeontwerpers, Domenico Dolce en Stefano Gabbana.

Het kledingmerk Dolce & Gabbana hoort thuis in de categorie topmerken zoals Gucci, Versace, Louis Vuitton en Viktor & Rolf. Het modehuis is gevestigd in Milaan. Behalve kleding hebben ze ook boeken met de titels "Hollywood" en "Music" op de markt gebracht.

Het merk bestaat uit twee lijnen: D&G en Dolce & Gabbana. D&G is de goedkopere versie en Dolce & Gabbana de duurdere versie. De stijl kent veel invloeden uit Hiphop en R&B.
Het duo ontwerpt kleding voor verschillende beroemdheden waaronder voor Madonna, Gisele Bündchen, Eros Ramazzotti en Kylie Minogue.

In februari 2005 heeft het stel besloten uit elkaar te gaan en een punt te zetten achter hun negentien jaar durende relatie. Wel hebben ze aangegeven op zakelijk vlak te blijven samenwerken.
Sinds november 2006 mag het duo zich tevens eigenaar noemen van GOLD, het luxueuze restaurant dat gevestigd is in Milaan. De naam staat voor luxe en energie en trekt vele bekende sterren waaronder Paris Hilton en Kylie Minogue. Het restaurant is onderverdeeld in een Coffee Room, Lounge Bar, Bistro en Restaurant. Na afloop van een bezoek kan er in de Store nog eten, desserts of wijn gekocht worden om mee naar huis te nemen of iemand cadeau te doen.

Bron: wikipedia


Bezoek website

Aanpassing voorstellen
Bent u van mening dat de getoonde informatie over Dolce and Gabbana onvolledig of onjuist is? Maak dan een melding zodat wij de informatie over Dolce and Gabbana aan kunnen passen.