Ermenegildo Zegna

Ermenegildo Zegna verkooppunten en informatie

Over Ermenegildo Zegna

(229)

De geschiedenis van de Ermenegildo Zegna begint in het jaar 1910. We blijven nog steeds op de weg die onze oprichter heeft aangelegd in Piedmont, Noord-Italië, meer dan 110 jaar geleden. Destijds was het gebied niet meer dan ruwe rotsen en de ambitieuze droom van één man voor de toekomst. De weg die hij creëerde, was doordrenkt van innovatieve ideeën en principes die de stof van de toekomst vormden. Deze route fungeert als onze inspiratie, omdat hij ons pad bepaalt en alles wat we doen doordringt, en zo de essentiële visie "Onze Weg Naar Morgen" van onze oprichter weerspiegelt.

Verantwoorde groei

De oprichter heeft niet alleen een van de meest succesvolle familiebedrijven in Italië opgebouwd, maar heeft ook een hele gemeenschap om zijn wolmolen verzameld. Hij heeft het uitgestrekte Oasi Zegna-natuurgebied van 100 km2 gecreëerd op wat ooit een bijna levenloze berghelling was. Dit heeft een blijvende erfgoed van milieubescherming en duurzaamheid achtergelaten. Daarnaast heeft hij een nieuw soort ethisch ondernemerschap en een ethos van teruggeven geïntroduceerd. Sindsdien heeft de weg die hij heeft gebaand, onze verantwoorde groei geleid en heeft zich gestaag ontwikkeld van een hoogwaardige wolstofproducent tot een wereldwijde luxegroep. We omvatten de merken Zegna en Thom Browne, en hebben een ongeëvenaarde Luxury Textile Laboratory Platform, een afdeling voor textielproductie, die Italiaanse ambachtelijke molens en Cappellificio Cervo in ere houdt.

De kunst van maatwerk

Naast stoffen breidde Ermenegildo Zegna zijn expertise uit naar maatwerk. Het merk lanceerde in de jaren 60 de "Su Misura" service, die klanten de mogelijkheid bood om kleding op maat te laten maken volgens hun individuele specificaties. Deze focus op maatwerk en persoonlijke aandacht versterkte de reputatie van Zegna als een merk dat de behoeften van de klant begreep en erop inspeelde.

Volg ons:
Website

 

Ermenegildo Zegna verkooppunten

Alle verkooppunten

Ook interessant
Advertentie
Bekijk aanbieding
Foutje gezien? Is de getoonde informatie over Ermenegildo Zegna onvolledig of onjuist is? Laat het ons weten


©2024 Merk & Mode Alle rechten voorbehouden
Merk & Mode is een onderdeel van Merk & Media Group

Groene Stroom   Groene Stroom