Esprit

Esprit verkooppunten en informatie

Over Esprit

(267)

Esprit, een mode- en lifestylemerk dat in 1968 werd opgericht door Susie en Doug Tompkins. Het merk heeft zijn oorsprong in San Francisco, Californië, en begon als een klein bedrijf dat kleding verkocht uit een busje. Esprit ontwerpt o.a. casual en stijlvolle kleding voor dames, heren en kinderen.

Geïnspireerd door de revolutionaire geest van de jaren 60 ontwikkelde het merk een duidelijke filosofie - altijd het vieren van echte mensen en samenzijn, in lijn met de belofte van het merk: "We willen dat je je goed voelt om er goed uit te zien".

Esprit: Eco Fashion

Het succesverhaal van Esprit rust op twee pijlers: Het dagelijks leveren van vreugde door relaxte op maat gemaakte, hoogwaardige essentials en zorgvuldig geselecteerde modieuze stukken, terwijl het trouw blijft aan zijn kernwaarden van duurzaamheid, gelijkheid en keuzevrijheid. Een voorbeeld: In de vroege jaren 90, lang voordat "Eco Fashion" trendy werd, introduceerde Esprit zijn eerste "ecollectie" gemaakt van 100% biologisch katoen en toonde zijn eigen team in plaats van modellen als eerbetoon aan hun "Real People Campaign."

Door deze geest sinds het allereerste begin levend te houden, heeft Esprit vandaag de dag een aanwezigheid in 40 landen over de hele wereld. Het hoofdkantoor van Esprit is gevestigd in Duitsland en Hong Kong, waar het merk sinds 1993 genoteerd staat aan de Hong Kong Stock Exchange.

Meer dan kleding

Naast kleding biedt Esprit ook een breed scala aan accessoires, waaronder schoenen, tassen, sieraden en horloges. Het merk heeft ook een uitgebreide collectie van interieurproducten, zoals beddengoed en woonaccessoires, die dezelfde stijlvolle en eigentijdse esthetiek hanteren.

Volg ons:
Website

 

Esprit verkooppunten

Alle verkooppunten

Ook interessant
Advertentie
Bekijk aanbieding
Foutje gezien? Is de getoonde informatie over Esprit onvolledig of onjuist is? Laat het ons weten


©2024 Merk & Mode Alle rechten voorbehouden
Merk & Mode is een onderdeel van Merk & Media Group

Groene Stroom   Groene Stroom