Geox

Geox verkooppunten en informatie

Over Geox

(259)

Geox, opgericht in 1995 door Mario Moretti Polegato, is een toonaangevend merk dat de wereld van schoenen heeft getransformeerd met zijn innovatieve ademende technologie. Het begon allemaal toen Polegato tijdens een wandeling in Nevada gaten in zijn schoenen boorde om zijn voeten koel te houden. Dit leidde tot de ontdekking van een revolutionair concept - schoenen die ademen. Zo werd Geox geboren, een fusie van "geo" (aarde) en "x" (technologie).

De Revolutie in Comfort

Geox bracht een revolutie teweeg in de schoenenindustrie door zijn gepatenteerde ademende technologie, die zorgt voor een constante luchtcirculatie in de schoenen. Dit innovatieve concept voorkomt dat warmte en vocht zich ophopen in de schoen, waardoor het comfortniveau aanzienlijk wordt verhoogd. Deze technologie heeft Geox een wereldwijd erkend merk gemaakt, geliefd bij mensen die waarde hechten aan zowel stijl als comfort.

Van Ademende Zolen tot Modieuze Collecties

Wat begon als een technologische doorbraak in zolen, is uitgegroeid tot een breed scala aan schoenen en kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Geox combineert nu ademende eigenschappen met eigentijdse ontwerpen, waardoor klanten een perfecte balans krijgen tussen functionaliteit en stijl. Of het nu gaat om stijlvolle sneakers, elegante loafers of waterdichte jassen, Geox biedt innovatieve oplossingen voor alle seizoenen.

Een Duurzame Toekomst

Naast comfort en stijl, heeft Geox ook aandacht voor duurzaamheid. Het merk zet zich in voor milieuvriendelijke productieprocessen en materialen, met respect voor de planeet. Geox blijft streven naar verbetering van zijn duurzaamheidsinspanningen en het verminderen van zijn ecologische voetafdruk.

Geox: Innovatief

Met zijn innovatieve technologie, gecombineerd met eigentijdse ontwerpen en aandacht voor duurzaamheid, heeft Geox een plaats veroverd als wereldwijd icoon in de schoenenindustrie. Het merk blijft evolueren en innoveren, met de missie om mensen te voorzien van schoenen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook zorgen voor het hoogste niveau van comfort en welzijn.

Volg ons:
Website

 

Geox verkooppunten

Alle verkooppunten

Ook interessant
Advertentie
Bekijk aanbieding
Foutje gezien? Is de getoonde informatie over Geox onvolledig of onjuist is? Laat het ons weten


©2024 Merk & Mode Alle rechten voorbehouden
Merk & Mode is een onderdeel van Merk & Media Group

Groene Stroom   Groene Stroom