Louis Vuitton

Louis Vuitton verkooppunten en informatie

Over Louis Vuitton

(238)

Louis Vuitton, opgericht in 1854 door de jonge ontwerper Louis Vuitton, begon als een eersteklas koffer- en reisartikelenwinkel in Parijs. Zijn visie was om reizigers te voorzien van koffers die zowel functioneel als stijlvol waren.

Innovatie en Erfgoed

De iconische Louis Vuitton monogram canvas, geïntroduceerd in 1896, werd al snel herkend als een symbool van status en elegantie. Met een vooruitziende blik op gestandaardiseerde bagage, voegde Vuitton extra bescherming toe met de introductie van sloten tegen diefstal. Zijn vooruitstrevende blik heeft het merk aanzienlijk geholpen om de juiste erkenning te krijgen in de steeds maar weer veranderende modewereld.

Een symbool van prestige

Louis Vuitton ging verder dan alleen reisartikelen en breidde zijn assortiment uit naar leren goederen, schoenen, accessoires en kleding. Het merk heeft talloze iconische ontwerpen gelanceerd, waaronder de Speedy-tas, de Neverfull-tas en de Alma-tas. Deze stukken zijn niet alleen mode-items, maar ook statussymbolen geworden waar de echte modeliefhebber maar al te graag mee wordt gezien.

Luxe met verantwoordelijkheid

Louis Vuitton heeft tevens een groeiend bewustzijn van duurzaamheid laten zien. Het merk heeft zich ingezet om verantwoorde materialen te gebruiken en heeft initiatieven genomen om afval te verminderen en de milieu-impact te minimaliseren. Dit bewustzijn toont aan dat Louis Vuitton niet alleen voorop loopt in de mode, maar ook in verantwoord ondernemen.

Volg ons:
Website

 

Louis Vuitton verkooppunten

Alle verkooppunten

Ook interessant
Advertentie
Bekijk aanbieding
Foutje gezien? Is de getoonde informatie over Louis Vuitton onvolledig of onjuist is? Laat het ons weten


┬ę2024 Merk & Mode Alle rechten voorbehouden
Merk & Mode is een onderdeel van Merk & Media Group

Groene Stroom   Groene Stroom