Mart Visser

Mart Visser verkooppunten en informatie

Over Mart Visser

(212)

Mart Visser heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkend oeuvre opgebouwd, waarbij hij Haute Couture in Nederland een nieuwe, jongere uitstraling heeft gegeven. Als Couturier heeft hij een belangrijke positie verworven met een grote naamsbekendheid. Sinds de introductie van zijn eigen couturelabel in 1993 is hij een veelbesproken exponent in Nederland.

In 2003 voegde Mart Visser een confectielijn toe aan zijn collectie, en in 2015 lanceerde hij zijn eigen online webshop MARTVISSER.NL. Deze collectie bestaat uit vrouwelijke en elegante kleding voor women of all ages, van maat 34 t/m 50. Het merk staat voor op en top vrouwelijkheid, met een perfecte mix van schoonheid, zelfvertrouwen, stijl en succes. Laat je inspireren door de nieuwste trends, perfecte pasvormen en leukste looks!

Naast zijn bekendheid als modeontwerper is Mart Visser al jarenlang een gepassioneerd en multidisciplinair kunstenaar. Hij maakt op intuïtieve wijze sculpturen en schilderijen en experimenteert met verschillende formaten en materialen. Net zoals bij zijn modernistische modedesigns, versterken structuur, reliëf, textuur en techniek het ontwerp van zijn kunstwerken.

Volg ons:
Website

 

Mart Visser verkooppunten

Alle verkooppunten

Ook interessant
Advertentie
Bekijk aanbieding
Foutje gezien? Is de getoonde informatie over Mart Visser onvolledig of onjuist is? Laat het ons weten


©2024 Merk & Mode Alle rechten voorbehouden
Merk & Mode is een onderdeel van Merk & Media Group

Groene Stroom   Groene Stroom