Paul Smith

Paul Smith verkooppunten en informatie

Over Paul Smith

(237)

Paul Smith, geboren in 1946 in Nottingham, Verenigd Koninkrijk, begon zijn carrière niet als ontwerper, maar als wielrenner. Een ongelukkige val maakte een einde aan zijn sportieve aspiraties, maar opende tegelijkertijd de deur naar een creatieve wereld die zijn leven zou veranderen. In 1970 opende Smith zijn eerste boetiek in Nottingham en introduceerde hij zijn unieke visie op mode aan de wereld.

Excentrieke eenvoud

Kenmerkend voor Paul Smith's ontwerpen is de mix van excentriciteit en eenvoud. Zijn stijl combineert Britse elegantie met een vleugje eigenzinnigheid, wat resulteert in kleding die zowel klassiek als verrassend modern is. Smith staat bekend om zijn gebruik van felle kleuren, unieke patronen en speelse details.

Van lokaal naar wereldwijd

Wat begon als een kleine boetiek in Nottingham, groeide al snel uit tot een internationaal merk met wereldwijde bekendheid. Het merk breidde zich uit naar tal van productcategorieën, waaronder kleding, accessoires, schoenen en zelfs interieurartikelen.

Minimalistische Benadering

Paul Smith's minimalistische benadering van ontwerpen heeft hem een trouwe aanhang opgeleverd. Hij gelooft in het creëren van kleding die tijdloos is en langer meegaat dan slechts één seizoen.

Gedurende zijn carrière heeft Paul Smith zich nooit laten beperken tot één bepaalde stijl. Hij heeft voortdurend geïnnoveerd en geëxperimenteerd met nieuwe materialen, technieken en silhouetten. Zijn vermogen om zichzelf steeds opnieuw uit te vinden, heeft bijgedragen aan zijn blijvende relevantie in de mode-industrie.

Een Duurzame Toekomst

Naast zijn creatieve prestaties heeft Paul Smith ook oog voor duurzaamheid. Het merk zet zich in voor verantwoorde productie en ethische praktijken. Paul Smith gelooft in het belang van het behoud van het milieu en het ondersteunen van lokale gemeenschappen, en streeft ernaar om een positieve impact te hebben op zowel de mode-industrie als de wereld daarbuiten.

Volg ons:
Website

 

Paul Smith verkooppunten

Alle verkooppunten

Ook interessant
Advertentie
Bekijk aanbieding
Foutje gezien? Is de getoonde informatie over Paul Smith onvolledig of onjuist is? Laat het ons weten


©2024 Merk & Mode Alle rechten voorbehouden
Merk & Mode is een onderdeel van Merk & Media Group

Groene Stroom   Groene Stroom