Peter Hahn

Peter Hahn informatie en verkooppunten
Peter Hahn

(4 stemmen)

Wat begon in 1964 met de productie en verkoop van jassen, jassen en dekens gemaakt van exotische lama wol door de oprichters Margrit en Peter Hahn, is nu een Europees succesvol, multichannel bedrijf met bijna 1.000 werknemers. Peter Hahn is een volledige dochteronderneming van TriStyle Mode GmbH.

Ongeveer 950 werknemers hebben hun professionele basis in het idyllische Winterbach, de oprichtingsplaats en het hoofdkantoor van Peter Hahn, op een paar kilometer van de hoofdstad Stuttgart.
Vanaf hier leveren we onze klanten in Duitsland en negen andere Europese landen: Zwitserland, Oostenrijk, België, Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Denemarken en Finland.

Niet in de laatste plaats vanwege de digitale revolutie, hebben we ons gepositioneerd als een multi-channel retailer en bedienen we onze klanten met succes via onze catalogi, online shop en 19 Peter Hahn retail modewinkels in Duitsland en Zwitserland.
We hechten meer dan ooit veel belang aan persoonlijk advies en eersteklas service via alle verkoopkanalen. Ons doel is om op regelmatige basis de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren met onze hoogwaardige mode en onze service. We willen onze klanten de feel-good-factor geven om altijd op de juiste manier gekleed te worden op onze manier. Trouw aan onze slogan: onze mode - jouw stijl.

We zijn trouw gebleven aan onze liefde voor natuurlijke materialen door de jaren heen.
We bieden onze klanten voornamelijk geselecteerde natuurlijke materialen, zoals fijn Supima®-katoen, het beste kasjmier, natuurlijk linnen of schitterende zijde. Door strenge kwaliteitscontroles garanderen we consequent alleen de beste kwaliteit mode. Ons assortiment omvat meer dan 250 bekende merken, waaronder designermerken zoals Basler, Brax, Bogner en ook merken zoals Fadenmeister Berlin, Looxent en Fluffy Ears die exclusief zijn voor Peter Hahn.


Bezoek website

Aanpassing voorstellen
Bent u van mening dat de getoonde informatie over Peter Hahn onvolledig of onjuist is? Maak dan een melding zodat wij de informatie over Peter Hahn aan kunnen passen.