PIG & HEN

PIG & HEN informatie en verkooppunten
Pig & Hen - Handgemaakte armbanden

PIG & HEN

(26 stemmen)

We leven het leven op de rand en houden ervan om het met passie te doen. We zwemmen met haaien, vallen in de modder, zeilen over oceanen en drinken een beetje te veel, maar dat zijn wij alleen. Wat onze opwinding ook is, we leven dat dagelijkse leven en uiteindelijk willen we altijd onze weg terug naar huis vinden, naar onze dierbaren.

We hebben Pig & Hen gemaakt om ons te helpen die manier te vinden...

Begin 1600 waren de Nederlanders de leidende natie die naar onbekende delen van de wereld vertrok, met de grootste marinevloot die de wereld ooit had gezien. Met enkele serieuze zeebenen ontdekten ze nieuwe landen, verschillende manieren van leven maar kwamen ze onderweg ook enkele grote obstakels tegen.

Om zichzelf te beschermen tegen pech hadden de mannen een tatoeage van een varken en een duivin op hun poten. Men geloofde dat het de zeilers het vermogen gaf om te overleven toen ze het schip moesten verlaten. De zeilers dachten dat ze land zouden kunnen vinden, net als de Varken en Kip die in houten kisten werden gehouden en dus zweefden, en het tij zouden laten terugkeren naar huis.

Pig & Hen zal je leven redden, zelfs in een krappe situatie.

Onze armbanden zijn handgemaakt in Amsterdam, met behulp van authentiek scheepskoord voeren we de Nederlandse nalatenschap voort. Ze zijn bedoeld om een ??leven lang te overleven, zijn sterker dan staal en verouderen als je gerimpelde gezicht.


Bezoek website
Pig & Hen - Handgemaakte armbanden
Aanpassing voorstellen
Bent u van mening dat de getoonde informatie over PIG & HEN onvolledig of onjuist is? Maak dan een melding zodat wij de informatie over PIG & HEN aan kunnen passen.