PME Legend

PME Legend verkooppunten en informatie

Over PME Legend

(265)

PME Legend is een lifestyle kledingmerk dat diepgewortelde waarden belichaamt, zoals vrijheid, mannelijkheid en avontuur. Dit merk neemt je mee in de wereld van de vrachtpiloot en zijn klassieke propellervrachtvliegtuigen, waar deze waarden tot leven komen.

De collecties van PME Legend worden sterk beïnvloed door de extreme, intense en veeleisende omstandigheden waarin vrachtpiloten hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren met hun klassieke Amerikaanse propellervliegtuigen. Elk aspect, van het ontwerp en de gebruikte stoffen tot de badges, de aandacht voor details in de afwerking, het draagcomfort en de nadruk op hoge kwaliteit, weerspiegelt.

PME Legend biedt niet alleen kleding, maar ook een levensstijl die de geest van avontuur, mannelijkheid en vrijheid omarmt. Het merk brengt een eerbetoon aan de wereld van de cargo pilot, waar moed, vastberadenheid en het verlangen om grenzen te verleggen centraal staan. Elke PME Legend-collectie is doordrongen van deze essentiële waarden en draagt ze trots uit.

Of je nu kiest voor een PME Legend-jas, jeans of een ander kledingstuk, je omarmt de ware ziel van de cargo pilot en alle avontuurlijke geest die daarbij hoort. PME Legend blijft zich inzetten voor het bieden van kwaliteit en stijl aan mannen die op zoek zijn naar kleding die past bij hun actieve en avontuurlijke levensstijl. Het merk blijft trouw aan zijn oorsprong en blijft de geest van mannelijkheid, vrijheid en avontuur vieren in elke collectie die het lanceert.

Volg ons:
Website

 

PME Legend verkooppunten

Alle verkooppunten

Ook interessant
Advertentie
Bekijk aanbieding
Foutje gezien? Is de getoonde informatie over PME Legend onvolledig of onjuist is? Laat het ons weten


©2024 Merk & Mode Alle rechten voorbehouden
Merk & Mode is een onderdeel van Merk & Media Group

Groene Stroom   Groene Stroom