Prada

Prada verkooppunten en informatie

Over Prada

(257)

Prada, opgericht in 1913 door Mario Prada in Milaan, Italië en begon als een kleine lederwarenwinkel dat groeide tot een internationaal erkend merk dat staat voor weelderigheid en kwaliteit. Het dragen van Prada wordt doorgaans meer gezien als statussymbool.

Iconische handtassen

Een van de meest iconische creaties van Prada is de befaamde Saffiano lederen handtas. Geïntroduceerd in de jaren '80, werd deze tijdloze tas al snel een statussymbool en een must-have accessoire voor modebewuste vrouwen. Met zijn strakke lijnen, duurzame materialen en verfijnde afwerking belichaamt de Prada-handtas een tijdloze elegantie die de tand des tijds doorstaat en zijn positie behoudt als een van de meest begeerde handtassen in de modewereld.

Luxe ready-to-wear collecties

Naast zijn kenmerkende accessoires biedt Prada ook een uitgebreide collectie ready-to-wear kleding. Van eigentijdse avondjurken tot verfijnde zakelijke outfits, de Prada-collecties zijn doordrenkt met verfijning en klasse. Prada heeft een eigen label, PRADA, en een 'jeugdiger' label, Miu Miu, vernoemd naar een bijnaam van Miuccia Prada.

Prada: kleindochter

Prada, onder leiding van Miuccia Prada, de kleindochter van Mario Prada, blijft voorop lopen in de mode-industrie. Haar gedurfde visie en artistieke talent zorgen ervoor dat Prada altijd relevant en vooruitstrevend blijft.

Volg ons:
Website

 

Prada verkooppunten

Alle verkooppunten

Ook interessant
Advertentie
Bekijk aanbieding
Foutje gezien? Is de getoonde informatie over Prada onvolledig of onjuist is? Laat het ons weten


©2024 Merk & Mode Alle rechten voorbehouden
Merk & Mode is een onderdeel van Merk & Media Group

Groene Stroom   Groene Stroom