S. Oliver

S. Oliver verkooppunten en informatie

Over S. Oliver

(221)

In 1969 werd het Duitse mode merk S. Oliver opgericht in Würzburg door de visionaire zakenman Bernd Freier. Wat begon als een bescheiden kledingwinkel is uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk dat synoniem staat voor stijl, kwaliteit en betaalbare luxe. S. Oliver richtte zich aanvankelijk op herenmode, maar al snel werd het assortiment uitgebreid met dames- en kinderkleding. Met een focus op hoogwaardige materialen en tijdloze ontwerpen wist S. Oliver al snel de harten van modebewuste consumenten te veroveren.

Inspiratie vanuit de Wereld

S. Oliver heeft altijd inspiratie gehaald uit de diverse en dynamische wereld om ons heen. Het merk combineert trends en invloeden uit verschillende culturen en creëert daarmee eigentijdse collecties die aansluiten bij de wensen en behoeften van een breed publiek. Van casual chic tot sportief en van klassiek tot modern, S. Oliver biedt een veelzijdigheid aan stijlen die passen bij elke gelegenheid en levensstijl.

Een Wereldwijde Groei

Met een sterke focus op innovatie en een passie voor mode, heeft S. Oliver een gestage groei doorgemaakt. In de jaren '80 opende het merk zijn eerste internationale winkels en breidde het zijn aanwezigheid uit naar andere Europese landen. Vandaag de dag heeft S. Oliver een wereldwijde aanwezigheid met meer dan 6.000 verkooppunten in meer dan 30 landen. Het merk is geliefd bij modebewuste consumenten over de hele wereld, die op zoek zijn naar kwaliteit, comfort en een onderscheidende stijl.

Een Tijdloze Stijl

Wat S. Oliver echt onderscheidt, is de tijdloze stijl die nooit uit de mode raakt. Het merk biedt geen kortstondige trends, maar creëert kleding die relevant blijft seizoen na seizoen. Met aandacht voor detail en vakmanschap, biedt S. Oliver kleding van hoge kwaliteit die lang meegaat en altijd actueel is. Het merk gelooft in duurzaamheid en maakt bewuste keuzes om een positieve impact op het milieu te hebben, zonder concessies te doen aan de stijl en kwaliteit.

S. Oliver: Een Synoniem voor Betrouwbare Mode

Met zijn brede assortiment aan kleding, accessoires en schoenen, is S. Oliver een synoniem geworden voor betrouwbare mode voor het hele gezin. Of het nu gaat om een formele outfit voor op kantoor, een casual look voor in het weekend of trendy items voor een avondje uit, S. Oliver heeft altijd iets te bieden dat past bij de persoonlijke stijl en smaak van zijn klanten. Met een voortdurende focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid blijft S. Oliver een geliefd merk dat mensen inspireert om zich zelfverzekerd en stijlvol te kleden.

Met zijn unieke mix van tijdloze elegantie, moderne trends en een wereldwijde visie, blijft S. Oliver een toonaangevend mode merk dat modebewuste consumenten over de hele wereld aanspreekt. Van bescheiden begin tot internationaal icoon, het merk blijft zijn eigen unieke verhaal vertellen en een blijvende indruk maken in de modewereld.

Volg ons:
Website

 

S. Oliver verkooppunten

Alle verkooppunten

Ook interessant
Advertentie
Bekijk aanbieding
Foutje gezien? Is de getoonde informatie over S. Oliver onvolledig of onjuist is? Laat het ons weten


©2024 Merk & Mode Alle rechten voorbehouden
Merk & Mode is een onderdeel van Merk & Media Group

Groene Stroom   Groene Stroom