Sapph

Sapph verkooppunten en informatie

Over Sapph

(217)

De complete collectie is te vinden in de Sapph Experience Store in het historische centrum van Maassluis. Daar bevindt zich een ruim opgezet, glamoureus boudoir waar vrouwen kunnen genieten van al het moois dat Sapph en het andere merk Ultraviolet te bieden hebben. Een echte toevluchtsoord dus... In een sfeervolle, comfortabele en ontspannen omgeving kunnen vrouwen kleding passen, combineren en genieten van wat de wereld van Sapph te bieden heeft. De experience store is een onderdeel van de ontwerpstudio, waar een glimp van het ontwerp- en ontwikkelingsproces opgevangen kan worden. Bezoekers zijn van harte welkom. Klik hier voor de openingstijden.

Sapph Collecties

De Sapph lingerie is beschikbaar in een breed scala aan maten: van cup 70A tot en met cup 100G. De Iconic Basics maken een vast deel uit van de collectie. Er zijn vijf bh's en vier slips in diverse pasvormen en afwisselende kleuren, waardoor elke vrouw een comfortabele maar prachtige basis kan vinden. Bovendien is er een ruime keuze aan vernieuwende designs, variërend van romantisch tot stoer en gedurfd. Sapph lanceert collecties gedurende het jaar in verschillende 'drops', zowel online als in de winkels waar Sapph verkrijgbaar is. Naast lingerie is er elk jaar ook een zwemkledingcollectie: bikini's, badpakken en bijpassende accessoires om de meest vrouwelijke zomerlook compleet te maken.

Sapph Verkooppunten

De Sapph lingerie is omarmd door vrouwen in onder andere Nederland, België, Scandinavië en Rusland. De volledige collectie is te vinden in de webshop en in de Sapph Experience Store in Maassluis en Antwerpen. Via de storelocator kunnen de internationale verkooppunten die het dichtst bij jou zijn, gevonden worden. Daarnaast is Sapph ook te koop op webshops zoals Bol.com, Wehkamp, Zalando en V&D.

Volg ons:
Website

Ook interessant
Advertentie
Bekijk aanbieding
Foutje gezien? Is de getoonde informatie over Sapph onvolledig of onjuist is? Laat het ons weten


©2024 Merk & Mode Alle rechten voorbehouden
Merk & Mode is een onderdeel van Merk & Media Group

Groene Stroom   Groene Stroom