Steps

Steps informatie en verkooppunten
Steps

(22 stemmen)

In 1976 werdt het familiebedrijf Dormaël opgericht (Hendendaags bekend als `Steps`). Dormaël begon hoofdzakelijk met de verkoop van vrijetijdskleding. Na ongeveer tien jaar liepen de zaken niet zo goed voor de familie Dormaël en moesten ze het bedrijf verkopen. Ze hebben het bedrijf verkocht aan Steps. De zelfstandig ondernemer die Dormaël overnam was Max Blom. Max Blom heeft de naam `Steps` zelf bedacht. Hij vond het een vernieuwende naam en hij bedoelde ermee: "Stappen naar succes".

In 2004 dreigde Steps failliet te gaan, maar door middel van een reorganisatie en het ontslag van veel medewerkers kon Steps zich toch voortzetten in de modebranche. Steps werd overgenomen door retail organisatie Coltex. Max Blom droeg tevens het directeurschap over. Er werden afspraken gemaakt met de crediteuren van Steps, over uitstel van de aflossing van schulden. Peter Kersloot is sinds juni 2004 de nieuwe directeur van Steps. Coltex Retail Group is een familiebedrijf en bestaat 100 jaar. De organisatie heeft 192 eigen winkels in Nederland en België naast de 41 franchisewinkels in Nederland. Zij heeft verschillende winkelformules zoals bijvoorbeeld DIDI Fashion, SPS Superstar, VET, Forecast, Forecast LTD en uiteraard Steps.


Bezoek website
Aanpassing voorstellen
Bent u van mening dat de getoonde informatie over Steps onvolledig of onjuist is? Maak dan een melding zodat wij de informatie over Steps aan kunnen passen.