Steps

Steps verkooppunten en informatie

Over Steps

(224)

Steps vindt zijn oorsprong in het familiebedrijf Dormaël, dat in 1976 werd opgericht als een modestore voor vrijetijdskleding. Het bedrijf begon bescheiden, maar met een passie voor mode en een visie voor succes.

Stappen naar Vernieuwing

Na ongeveer tien jaar liepen de zaken minder voorspoedig voor de familie Dormaël, waardoor ze het bedrijf moesten verkopen. Steps werd geboren uit de ambitie van een zelfstandig ondernemer, Max Blom, die het familiebedrijf overnam en de naam 'Steps' bedacht. Voor Max betekende Steps "Stappen naar succes", een visie die het merk altijd heeft geïnspireerd.

Uitdagingen en Heropleving

In 2004 werd Steps geconfronteerd met uitdagingen en dreigde het faillissement. Maar met een reorganisatie en het ontslag van veel medewerkers wist het merk zich staande te houden in de modebranche. Coltex, een retailorganisatie met een eeuw aan ervaring, nam Steps over en Peter Kersloot werd de nieuwe directeur van het merk.

Steps: Een Modieuze Toekomst

Met hernieuwde energie en een vastberaden geest is Steps weer op weg naar een modieuze toekomst. Als onderdeel van Coltex Retail Group, met een netwerk van eigen winkels en franchisewinkels in Nederland en België, blijft Steps een bekende naam in de fashionwereld. Met een uitgebreide collectie trendy kleding en een passie voor tijdloze stijl, inspireert Steps mensen om hun eigen modeverhaal te creëren en te streven naar succes in elke stap die ze zetten.

Volg ons:
Website

Ook interessant
Advertentie
Bekijk aanbieding
Foutje gezien? Is de getoonde informatie over Steps onvolledig of onjuist is? Laat het ons weten


©2024 Merk & Mode Alle rechten voorbehouden
Merk & Mode is een onderdeel van Merk & Media Group

Groene Stroom   Groene Stroom