Trussardi

Trussardi verkooppunten en informatie

Over Trussardi

(224)

Trussardi, opgericht in 1911 door Dante Trussardi, is een Italiaans modehuis. Het begon allemaal als een kleine handschoenenwerkplaats in Milaan en groeide uit tot een wereldwijd erkend fashion brand. De kernwaarden van Trussardi - passie, traditie en innovatie - zijn altijd de drijvende kracht geweest achter hun creaties.

De Handschoenenspecialist

In de beginjaren stond Trussardi vooral bekend om zijn expertise in het maken van hoogwaardige leren handschoenen. De aandacht voor detail en het gebruik van de beste materialen maakten de handschoenen van Trussardi al snel een favoriet onder de Italiaanse elite. Later is de basis gevormd voor uitbreiding van het merk naar andere modecategorie├źn.

Uitbreiding naar mode

In de jaren 70 en 80 bracht Trussardi zijn expertise in leer over naar de mode-industrie, met een scala aan kleding en accessoires. Denk hierbij aan parfum, sportkleding en zelfs interieur voor autos en de luchtvaart.

Een Visie op Duurzaamheid

Naast esthetiek heeft Trussardi altijd een visie gehad op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het merk heeft zich toegelegd op het gebruik van verantwoorde materialen en productiemethoden die zowel de kwaliteit van hun producten als het welzijn van de planeet waarborgen. Dit heeft ertoe geleid dat Trussardi niet alleen wordt bewonderd om zijn mode, maar ook om zijn inzet voor een duurzamere toekomst.

Volg ons:
Website

 

Trussardi verkooppunten

Alle verkooppunten

Ook interessant
Advertentie
Bekijk aanbieding
Foutje gezien? Is de getoonde informatie over Trussardi onvolledig of onjuist is? Laat het ons weten


┬ę2024 Merk & Mode Alle rechten voorbehouden
Merk & Mode is een onderdeel van Merk & Media Group

Groene Stroom   Groene Stroom