Versace

Versace verkooppunten en informatie

Over Versace

(222)

Versace, opgericht in 1978 door Gianni Versace in Milaan, Italië, is een modehuis dat staat voor glamour, extravagantie en luxe. Gianni Versace begon zijn carrière in de modewereld als kleermaker, maar zijn onmiskenbare creativiteit en visie leidden al snel tot het oprichten van zijn eigen merk.

De Versace signatuur

Het iconische Medusa-logo van Versace is geïnspireerd door de Griekse mythologie en siert veel van de Versace creaties. Het icoon symboliseert macht, schoonheid en verleiding. Daarnaast staan uitbundige prints, gouden accenten en gedurfde kleuren centraal in de Versace esthetiek, waardoor elk stuk een onmiskenbare signatuur draagt.

Innovatie en diversiteit

Gianni Versace was een visionair die altijd op zoek was naar nieuwe manieren om mode te innoveren en te vernieuwen. Hij brak met de traditionele grenzen en diversiteit in zijn modeshows, waarbij hij modellen van verschillende achtergronden en etniciteiten castte. Dit baanbrekende en vooruitstrevende concept vond zijn weg naar de kern van het merk en weerspiegelde de inclusieve visie van Versace.

De legacy van Gianni Versace

Helaas verloor de modewereld een briljante geest toen Gianni Versace in 1997 tragisch werd vermoord. Zijn zus, Donatella Versace, nam het stokje over en zette zijn nalatenschap voort. Donatella, een getalenteerde ontwerpster, bracht haar eigen unieke visie in het merk en heeft Versace verder opgebouwd.

Volg ons:
Website

 

Versace verkooppunten

Alle verkooppunten

Ook interessant
Advertentie
Bekijk aanbieding
Foutje gezien? Is de getoonde informatie over Versace onvolledig of onjuist is? Laat het ons weten


©2024 Merk & Mode Alle rechten voorbehouden
Merk & Mode is een onderdeel van Merk & Media Group

Groene Stroom   Groene Stroom