Viktor en Rolf

Viktor en Rolf verkooppunten en informatie

Over Viktor en Rolf

(218)

Viktor Horsting en Rolf Snoeren, de briljante geesten achter het iconische merk Viktor & Rolf, ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan de Arnhemse Academie voor Kunst en Vormgeving. Hun gedeelde passie voor mode en hun unieke visie zorgden voor een onmiddellijke klik. In 1993 studeerden ze af en presenteerden ze hun eerste gezamenlijke collectie genaamd "Hyeres". Dit markeerde het begin van een buitengewone reis in de modewereld.

Revolutionaire Couture

In 1998 schudde Viktor & Rolf de modewereld op met hun "Russian Doll" collectie, waarbij ze verschillende kledingstukken in elkaar stapelden en de modellen lieten verschijnen als levensgrote matroesjka-poppen. Deze baanbrekende benadering van couture was een krachtige uiting van hun artistieke visie en hun vermogen om de conventionele grenzen van mode te doorbreken.

Van Runway tot Parfum

Viktor & Rolf beperkten zich niet tot kleding. In 2005 lanceerden ze hun eerste parfum, "Flowerbomb", dat al snel een wereldwijd succes werd. Het merk breidde uit met een verscheidenheid aan geurcreaties die hun kenmerkende stijl en creativiteit weerspiegelden. Ze wisten hun unieke gevoel voor mode en design moeiteloos over te brengen naar de wereld van parfums.

Kunst Ontmoet Mode

Viktor & Rolf zien mode als een vorm van artistieke expressie. Ze hebben samengewerkt met kunstenaars en ontwerpers om innovatieve en vaak conceptuele collecties te creëren. Hun "Wearable Art" collectie in 2015, geïnspireerd op schilderijen van meesters als Vincent van Gogh, bracht kunst en mode op een unieke manier samen op de catwalk.

Herdefiniëring van Elegante Eenvoud

De stijl van Viktor & Rolf wordt gekenmerkt door een combinatie van elegantie en eenvoud, met een artistieke draai. Hun ontwerpen spelen vaak met proporties en vormen, wat resulteert in een unieke en herkenbare esthetiek. Het merk heeft talloze prijzen en erkenningen ontvangen voor hun bijdragen aan de mode-industrie.

Voortdurende Innovatie

Viktor & Rolf blijven de grenzen van mode, kunst en creativiteit verkennen. Hun shows zijn niet alleen catwalkpresentaties, maar ware spektakels die de zintuigen prikkelen. Elk seizoen tonen ze hun vermogen om te vernieuwen en te verrassen, terwijl ze trouw blijven aan hun eigen visie en esthetiek.

Viktor & Rolf: Een ongeëvenaarde combinatie van creativiteit, visie en stijl die de mode-industrie blijft inspireren en verrijken.

Volg ons:
Website

 

Viktor en Rolf verkooppunten

Alle verkooppunten

Ook interessant
Advertentie
Bekijk aanbieding
Foutje gezien? Is de getoonde informatie over Viktor en Rolf onvolledig of onjuist is? Laat het ons weten


©2024 Merk & Mode Alle rechten voorbehouden
Merk & Mode is een onderdeel van Merk & Media Group

Groene Stroom   Groene Stroom