WE

WE informatie en verkooppunten
WE

(51 stemmen)

WE Fashion is een internationaal modebedrijf. Met ongeveer 230 winkels en 3.000 medewerkers is WE Fashion vertegenwoordigd in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland. Het internationale distributiecentrum en het hoofdkantoor van de organisatie zijn gevestigd in Utrecht.

Al sinds de oprichting is WE Fashion een verticale organisatie. Dit betekend dat alles 'in huis' wordt gedaan. Zowel het design van de collecties en de inkoop van alle benodigdheden als de verkoop via eigen winkels.

Op het WE Fashion hoofdkantoor in Utrecht werken internationale teams aan de dagelijkse operatie en verdere groei van de organisatie. Architecten, inkopers, marketeers, stylisten en traders werken zeer nauw samen. Zij worden daarbij ondersteund door specialisten op het gebied van Human Resources, IT en financiele econimie.

Wouter Kolk, CEO: "Kleding geeft mensen de mogelijkheid hun persoonlijkheid te uiten. Ons motto is: Create your own style. Volg de mode niet blind, maar verzin het zelf. WE Fashion maakt het voor een grote groep mensen mogelijk er goed uit te zien, zich goed te voelen en zelfvertrouwen uit te stralen. Dankzij onze up-to-date collecties, productkwaliteit en scherpe prijsstelling."

Bron: WE Fashion 2010


Bezoek website

Aanpassing voorstellen
Bent u van mening dat de getoonde informatie over WE onvolledig of onjuist is? Maak dan een melding zodat wij de informatie over WE aan kunnen passen.