Yoek

Yoek verkooppunten en informatie

Over Yoek

(673)

Yoek, het modieuze paradijs voor alle trendy vrouwen met een grotere maat. De oprichtster en eigenaresse, Johanna Timmer, is geboren en getogen in Amsterdam en heeft altijd een onweerstaanbare passie voor mode gehad. Met een achtergrond in ondernemerschap en een bloeiende modellencarrière, ontdekte Johanna al snel haar ware roeping: het creëren van prachtige kleding met een perfecte pasvorm voor vrouwen met een maatje meer.

Perfecte pasvorm voor grote maten

In 1985 bracht Johanna haar droom tot leven en richtte ze Yoek op. Haar visie was duidelijk - ze wilde items ontwerpen die ze zelf zou willen dragen, met een focus op stijl, kwaliteit en een perfecte pasvorm. In een tijd waarin de mode-industrie voornamelijk gefocust was op kleine maten, zette Johanna haar merk op de kaart met haar verfrissende benadering van grote maten mode.

Enige tijd later verwelkomde Yoek designer en stylist Chantal Smits, die zich al snel ontpopte tot mede-eigenaar van het merk. Samen zetten ze hun passie om in werkelijkheid en creëren ze nu samen alle collecties. Van vier naar twaalf collecties per jaar, elk seizoen bieden ze prachtige stijlen die recht uit hun hart komen.

Kwaliteitsmerk voor een maatje meer

Bij Yoek vind je niet alleen het reguliere en moderne label, maar ook twee andere prachtige merken. De Black Label collectie is exclusief en chic, met feestkleding voor grote maten die het hele jaar door verkrijgbaar is. Van schitterende cocktailjurken tot elegante voile tops, Yoek's Black Label maakt van iedere vrouw een diva. Het tweede merk, Miss Y loves Yoek, is het hippe zusje van Yoek, ontworpen voor jonge, kleurrijke en trendy vrouwen.

Gedurende de afgelopen drie decennia heeft Yoek zich ontwikkeld tot een kwaliteitsmerk dat vrouwen van maat 38 tot en met maat 58 omarmt. Het team van Yoek gelooft in het vieren van het vrouwelijk lichaam en ze streven ernaar om elke vrouw zich zelfverzekerd en mooi te laten voelen. Bij Yoek weten ze dat een paar ingrediënten vrouwen een stralend gevoel kunnen geven, en ze zijn er trots op om dat te kunnen realiseren met hun modieuze creaties.

Ontdek Yoek en laat jezelf stralen met hun prachtige collecties. Bij Yoek draait het allemaal om grote maten mode met stijl en flair!

Volg ons:
Website
Yoek Plus Size Fashion
Yoek website ad

 

Yoek verkooppunten

Alle verkooppunten

Ook interessant
Yoek website ad
Advertentie
Bekijk aanbieding
Foutje gezien? Is de getoonde informatie over Yoek onvolledig of onjuist is? Laat het ons weten


©2024 Merk & Mode Alle rechten voorbehouden
Merk & Mode is een onderdeel van Merk & Media Group

Groene Stroom   Groene Stroom