Benetton

Maastricht


Bent u de eigenaar van deze winkel? Claim uw winkelpagina

Benetton


Wolfstraat 10
6211GN Maastricht
Limburg
043-3510488Aanraden (3)
Bezoek website

Over Benetton

Bij Benetton in Maastricht vindt u een ruim aanbod aan dames kleding. Kom gerust eens langs bij Benetton om onze collectie te bekijken. Wij zijn gelegen aan de Wolfstraat 10 in Maastricht (Limburg).

Het Benetton Groep onderzoekscentrum Fabrica is een communicatie onderzoekscentrum gefinancierd door de Benetton Group. Het werd in 1994 opgericht met het doel de combinatie van cultuur met de industrie en jongeren uit de hele wereld een kans te geven voor creatieve groei en multiculturele uitwisseling. Fabrica is gevestigd in Treviso, in een complex gerestaureerd en vergroot door Tadao Ando. Fabrica nodigt jonge kunstenaars / ontwerpers in hun midden en biedt hen een jaar studie te verlenen en hen te voorzien en professioneel opgeleid te worden en een schat aan middelen en relaties. De jonge inwonende kunstenaars ontwikkelen culturele en sociale communicatie projecten op het gebied van design, visuele communicatie, fotografie, interactie, video, muziek en publiceren onder leiding van deskundigen. Bron: www.benetton.com

U vind bij Benetton in Maastricht mode voor:Dames

Benetton heeft de volgende aanbiedingen:


Geen aanbiedingen gevonden.

Reviews voor Benetton in Maastricht:


Deze winkel heeft nog geen reviews. Plaats nu als eerste een review.

Plaats een review voor Benetton in Maastricht


Klantvriendelijkheid:
Prijs/kwaliteit:
Ligging v/d winkel:
Winkel uitstraling:
Aanpassing voorstellen
Bent u van mening dat de getoonde informatie onvolledig of onjuist is?
Maak dan een melding zodat wij Benetton te Maastricht hiervan op de hoogte kunnen stellen om de informatie aan te passen.