Benetton Waalwijk

De Els 26

Benetton

Adres


De Els 26
5141HH Waalwijk
Noord-Brabant
0416-560025

200
Eigenaar?

Over Benetton


Bij Benetton in Waalwijk vindt u een ruim aanbod aan dames kleding.Kom gerust eens langs bij Benetton om onze collectie te bekijken. Wij zijn gelegen aan de De Els 26 in Waalwijk (Noord-Brabant).

Benetton, opgericht in 1965 door de familie Benetton in Ponzano Veneto, Italië, is een pionier geweest in de wereld van kleurrijke mode. Het merk bracht een frisse wind in de mode-industrie door gedurfde en levendige kleuren te omarmen die in contrast stonden met de traditionele neutrale tinten die toen de boventoon voerden. Benetton's unieke kleurrijke visie maakte meteen indruk en onderscheidde het merk van de rest.

Samenbrengen van Verschillen

Benetton staat niet alleen bekend om zijn kleurrijke esthetiek, maar ook om zijn kenmerkende communicatiestijl. Het merk heeft altijd een sterke nadruk gelegd op sociale kwesties en het samenkomen van verschillende culturen en achtergronden. Dit kwam tot uiting in hun iconische reclamecampagnes, waarbij ze beelden gebruikten die diversiteit, inclusie en sociale bewustwording bevorderden.

Van Breigoed tot Complete Collecties

Wat begon als een bescheiden breigoedbedrijf groeide al snel uit tot een volwaardig modemerk. Benetton breidde zijn assortiment uit met kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, evenals accessoires en zelfs parfums. Het merk slaagde erin om zijn kleurrijke en gedurfde esthetiek te behouden, terwijl het ook tegemoetkwam aan de steeds veranderende behoeften van zijn diverse klantenbestand.

De Impact van Benetton

Met zijn wereldwijde aanwezigheid heeft Benetton een aanzienlijke invloed gehad op de modewereld. De winkels van het merk zijn te vinden in verschillende landen over de hele wereld, en het heeft deelgenomen aan tal van internationale modeshows en evenementen. Benetton's innovatieve benadering van kleur en design heeft geleid tot een blijvende erfenis die nog steeds relevant is in de moderne modescène.

Een Ervaring in Kleur

Benetton blijft trouw aan zijn roots en biedt nog steeds een levendige en kleurrijke ervaring aan zijn klanten. De collecties van het merk weerspiegelen de diverse en dynamische wereld waarin we leven, en zijn ontworpen om individuele expressie aan te moedigen. Met een combinatie van creativiteit, kwaliteit en maatschappelijk engagement heeft Benetton een blijvende plek veroverd in de harten en kledingkasten van mensen over de hele wereld.


Benetton in Waalwijk verkoopt voor:


Dames

Bij Benetton in Waalwijk vind je het volgende:


- Niet bekend -

Benetton Waalwijk heeft de volgende merken:


- Niet bekend -

Benetton Waalwijk Reviews

Deze winkel heeft nog geen reviews. Plaats nu als eerste een review.

Plaats een review voor Benetton in Waalwijk 

Meer Benetton verkooppunten

Alle verkooppunten

Ook interessant
Advertentie
Bekijk aanbieding
Foutje gezien? Is de getoonde informatie over Benetton Waalwijk onvolledig of onjuist? Laat het ons weten


©2023 Merk & Mode Alle rechten voorbehouden
Merk & Mode is een onderdeel van Merk & Media Group

Groene Stroom   Groene Stroom