Emporio Armani

Amsterdam


Bent u de eigenaar van deze winkel? Claim uw winkelpagina

Emporio Armani


P Cornelisz Hooftstr 39/4
1071BM Amsterdam
Noord-Holland
020-4711121Aanraden (2)
Bezoek website

Over Emporio Armani

Bij Emporio Armani in Amsterdam vindt u een ruim aanbod aan dames kleding. Kom gerust eens langs bij Emporio Armani om onze collectie te bekijken. Wij zijn gelegen aan de P Cornelisz Hooftstr 39/4 in Amsterdam (Noord-Holland).

Giorgio Armani (Piacenza, 11 juli 1934) is een bekend Italiaans modeontwerper. Oorspronkelijk studeerde Armani medicijnen, maar hij verruilde deze studie voor fotografie. Ook werkte hij als etaleur bij een groot warenhuis in Milaan. Armani begon in de jaren 60 zijn loopbaan bij Nino Cerruti, in 1970 opende hij zijn eerste eigen bedrijf. De gestileerde adelaar werd zijn handelsmerk. In 1980 volgde er een vestiging in de VS. Hij is vooral bekend van zijn modemerken "Giorgio Armani" en "Emporio Armani". Zijn streven is om een tijdloze, elegante mode te ontwerpen. Giorgio Armani als merk is beroemd, hoewel het niet officieel benoemd is tot haute couture-merk. In 2001 noemde Forbes-magazine Giorgio Armani Italiës meest succesvolle ontwerper en schatte de waarde van zijn bedrijf op 1,7 miljard dollar. Bron: wikipedia

U vind bij Emporio Armani in Amsterdam mode voor:Dames

Emporio Armani heeft de volgende aanbiedingen:


Geen aanbiedingen gevonden.

Reviews voor Emporio Armani in Amsterdam:


Deze winkel heeft nog geen reviews. Plaats nu als eerste een review.

Plaats een review voor Emporio Armani in Amsterdam


Klantvriendelijkheid:
Prijs/kwaliteit:
Ligging v/d winkel:
Winkel uitstraling:
Aanpassing voorstellen
Bent u van mening dat de getoonde informatie onvolledig of onjuist is?
Maak dan een melding zodat wij Emporio Armani te Amsterdam hiervan op de hoogte kunnen stellen om de informatie aan te passen.