Jack and Jones

Eindhoven


Bent u de eigenaar van deze winkel? Claim uw winkelpagina

Jack and Jones


Rechtestraat 10
5611GP Eindhoven
Noord-Brabant
040 2938330Aanraden (4)
Bezoek website

Over Jack and Jones

Bij Jack and Jones in Eindhoven vindt u een ruim aanbod aan heren broeken/jeans, , truien van o.a. de merken jack and jones. Kom gerust eens langs bij Jack and Jones om onze collectie te bekijken. Wij zijn gelegen aan de Rechtestraat 10 in Eindhoven (Noord-Brabant).

Bestseller is een familiekledingbedrijf opgericht in Ringkøbing, Denemarken, in 1975 door Troels Holch Povlsen. Vandaag telt Bestseller meer dan 39.000 mensen - het ontwerpen, de ontwikkeling, verkoop en marketing Bestseller merken. Aanvankelijk is Bestseller gericht op vrouwen mode, echter slechts een paar jaar later, introduceerde Bestseller de eerste collecties voor zowel kinderen als mannen. Tegenwoordig worden Bestseller's kleding en accessoires verkocht aan jonge vrouwen en mannen, tieners en kinderen, en ze worden verkocht onder de merknamen: name it (voorheen EXIT, 1986 en name it, 1996), Vero Moda (1987), Jack & Jones (1990), Vila (1993), ONLY (1996), Selected Femme / HOMME (voorheen Selected, 1997), Pieces accessoires (2003), Object Collectors Item (2003), mama licious (2005) en Outfitters NATION (2007). Bestseller van kleding en accessoires worden verkocht in Europa, het Midden-Oosten, China en Canada, voornamelijk via winkelketens, maar ook door meer dan 12.000 onafhankelijke retailers. De eerste onafhankelijke Bestseller winkel was geopend in 1988 en vandaag heeft Bestseller meer dan 4.100 winkels in 41 landen. Bron: Berden

U vind bij Jack and Jones in Eindhoven mode voor:Heren

U vind bij Jack and Jones in Eindhoven de volgende type mode:Broeken/jeans


Truien

U vind bij Jack and Jones in Eindhoven de volgende merken:


Jack and Jones
Jack and Jones

Jack and Jones heeft de volgende aanbiedingen:


Geen aanbiedingen gevonden.

Reviews voor Jack and Jones in Eindhoven:


Deze winkel heeft nog geen reviews. Plaats nu als eerste een review.

Plaats een review voor Jack and Jones in Eindhoven


Klantvriendelijkheid:
Prijs/kwaliteit:
Ligging v/d winkel:
Winkel uitstraling:
Aanpassing voorstellen
Bent u van mening dat de getoonde informatie onvolledig of onjuist is?
Maak dan een melding zodat wij Jack and Jones te Eindhoven hiervan op de hoogte kunnen stellen om de informatie aan te passen.