MBT Store

Den Haag


MBT Store


Zuiderparklaan 216
2574HV Den Haag
Zuid-Holland
0703022016Aanraden (4)
Bezoek website

Over MBT Store

Entre Nous brengt de MAGIE terug in de winkel. In 2015 zijn wij een hoogwaardige herenmode winkel gestart met trendy chique kleding. Het aanbod is duidelijk vertaald op paspoppen die zijn aangekleed voor een Gelegenheid, Business, Business casual of Vrije tijd. Met passie is het assortiment samengesteld die zich beperkt tot een aantal merken maar wel met de juiste diepgang. Bij Entre Nous bieden wij service in de ruimste zin van het woord waarin de klant wordt herkent, erkend en telkens weer in een warm bad komt.

exclusiviteit komt tot zijn recht in service, kwaliteit, gastheerschap, en vakmanschap. "Wij samen, met enthousiasme brengen wij onze kennis en passie van kleding over aan de klant. Met positieve aandacht de klant begeleiden en aankleden tot een zelfverzekerde, mooi aangeklede man die zich serieus genomen en belangrijk voelt"
Lopen op een harde ondergrond is ongezond voor het lichaam. Wij zijn niet anders gewend dat trottoirs geplaveid zijn en straten geasfalteerd, maar wist u dat het lichaam daar niet voor is gebouwd? De ongemakken die wij dagelijks ondervinden bij het lopen en staan worden namelijk veroorzaakt door de verharde ondergrond. Elke landing van de hak en voorvoet geeft een schok die doortrilt in het skelet en kraakbeengewrichten en tussenwervels doet slijten. Ook als u staat, zijn het de voorvoet en hiel die de (druk/zwaartekracht) van het lichaam moeten opvangen. Staan en lopen op een zachte ondergrond geeft minder pijn. Omdat trottoirs en straten moeilijk zijn te vervangen door zand en gras biedt MBT de oplossing. Bij elke stap wordt het lichaam opgevangen in een zacht kussen in de hak - de sensor. Vervolgens stimuleert de halfronde vorm van de schoen een natuurlijke afwikkeling. Ook wanneer u staat verlichten de MBT-schoenen het lichamelijk ongemak van irriterende drukpunten in hak en voorvoet. U balanceert namelijk op een natuurlijke manier over de kunstmatige heuvel onder uw middenvoet. Daarmee wordt de druk verdeeld en het lichaam ontlast.

Openingstijden van MBT Store in Den Haag:


Maandag: Ma:13:00 tot 17:00 uur.
Dinsdag: Di:10:00 tot 17:00 uur.
Woensdag: Wo:10:00 tot 17:00 uur.
Donderdag: Do:10:00 tot 17:00 uur.
Vrijdag: Vr:10:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: Za:10:00 tot 13:00 uur.
Zondag: Zo:Gesloten

U vind bij MBT Store in Den Haag mode voor:Dames

Heren

U vind bij MBT Store in Den Haag de volgende type mode:Schoenen

Sport & vrijetijd

Sokken/kousen

Accessoires

U vind bij MBT Store in Den Haag de volgende merken:


MBT Store
MBT Store

MBT Store heeft de volgende aanbiedingen:


Geen aanbiedingen gevonden.

Reviews voor MBT Store in Den Haag:


Deze winkel heeft nog geen reviews. Plaats nu als eerste een review.

Plaats een review voor MBT Store in Den Haag


Klantvriendelijkheid:
Prijs/kwaliteit:
Ligging v/d winkel:
Winkel uitstraling:
Aanpassing voorstellen
Bent u van mening dat de getoonde informatie onvolledig of onjuist is?
Maak dan een melding zodat wij MBT Store te Den Haag hiervan op de hoogte kunnen stellen om de informatie aan te passen.