Mexx

Breda


Bent u de eigenaar van deze winkel? Claim uw winkelpagina

Mexx


Ginnekenstraat
4811JE Breda
Noord-Brabant
31765155780Aanraden (39)
Bezoek website

Over Mexx

Bij Mexx in Breda vindt u een ruim aanbod aan kleding van o.a. de merken mexx. Kom gerust eens langs bij Mexx om onze collectie te bekijken. Wij zijn gelegen aan de Ginnekenstraat in Breda (Noord-Brabant).

Het verhaal van Mexx start in New Delhi, India. Daar was Rattan Chadha (de oprichter) geboren en getogen. Hier kwam hij in contact met de mode industrie. In 1970 kreeg hij de kans om Nederland te bezoeken. Hierbij nam hij enkele producten mee uit India, die in die tijd in India in de mode waren, om te kijken wat het succes zou zijn. Rattan bezocht verschillende winkeleigenaren, maar de producten sloegen echter niet aan. In plaats van teleurgesteld huiswaarts te keren, vroeg hij hen wat op dat moment in de mode was. Tot zijn verbazing waren de stijlen traditioneel oosters, klassiek indiaas & batik. Deze les geleerd stuurde hij enkele voorbeelden op naar zijn zus in New Delhi, welke een kleine export bedrijf had samen met haar man. Deze zus had er voor gezorgd dat er soortgelijke kleding werden geproduceerd in India en verscheept naar Nederland. (De levertijd in die tijd was 45 dagen). Na de eerste jaren werd er een echte ontwerpster ingehuurd. Dit was Ietje Marée. De collectie werd verkocht aan verschillende warenhuizen waaronder C&A en de Vroom & Dreesmann. Eind jaren 70 ontstonden de merken Moustache (voor Mannen) en Emanuelle (voor Vrouwen) om zich meer te profileren als onafhankelijk merken en niet als "huismerken" van de verschillende warenhuizen. bron: wikipedia

U vind bij Mexx in Breda de volgende merken:


Mexx
Mexx

Mexx heeft de volgende aanbiedingen:


Geen aanbiedingen gevonden.

Reviews voor Mexx in Breda:


kirsten 13-08-2010
heerlijke winkel, altijd wat leuks & prettig personeel: als je rustig wil rondkijken is het goed maar als je echt ergens mee geholpen meot worden doen ze dat uitstekend.

Klantvriendelijkheid:
Ligging v/d winkel:
Winkel uitstraling:
Prijs/kwaliteit:

Plaats een review voor Mexx in Breda


Klantvriendelijkheid:
Prijs/kwaliteit:
Ligging v/d winkel:
Winkel uitstraling:
Aanpassing voorstellen
Bent u van mening dat de getoonde informatie onvolledig of onjuist is?
Maak dan een melding zodat wij Mexx te Breda hiervan op de hoogte kunnen stellen om de informatie aan te passen.