Steps

Utrecht


Steps


Vredenburg 11
3511BA Utrecht
Noord-Holland
030-2321443Aanraden (0)
Bezoek website

Over Steps

Bij Steps in Utrecht vindt u een ruim aanbod aan dames kleding. Kom gerust eens langs bij Steps om onze collectie te bekijken. Wij zijn gelegen aan de Vredenburg 11 in Utrecht (Noord-Holland).

In 1976 werdt het familiebedrijf Dormaël opgericht (Hendendaags bekend als `Steps`). Dormaël begon hoofdzakelijk met de verkoop van vrijetijdskleding. Na ongeveer tien jaar liepen de zaken niet zo goed voor de familie Dormaël en moesten ze het bedrijf verkopen. Ze hebben het bedrijf verkocht aan Steps. De zelfstandig ondernemer die Dormaël overnam was Max Blom. Max Blom heeft de naam `Steps` zelf bedacht. Hij vond het een vernieuwende naam en hij bedoelde ermee: "Stappen naar succes". In 2004 dreigde Steps failliet te gaan, maar door middel van een reorganisatie en het ontslag van veel medewerkers kon Steps zich toch voortzetten in de modebranche. Steps werd overgenomen door retail organisatie Coltex. Max Blom droeg tevens het directeurschap over. Er werden afspraken gemaakt met de crediteuren van Steps, over uitstel van de aflossing van schulden. Peter Kersloot is sinds juni 2004 de nieuwe directeur van Steps. Coltex Retail Group is een familiebedrijf en bestaat 100 jaar. De organisatie heeft 192 eigen winkels in Nederland en België naast de 41 franchisewinkels in Nederland. Zij heeft verschillende winkelformules zoals bijvoorbeeld DIDI Fashion, SPS Superstar, VET, Forecast, Forecast LTD en uiteraard Steps.

U vind bij Steps in Utrecht mode voor:Dames

Steps heeft de volgende aanbiedingen:


Geen aanbiedingen gevonden.

Reviews voor Steps in Utrecht:


Martha Visser 17-08-2011
Niet klantvriendelijk, op een vervelende manier klanten benaderen. Geen geld terug bij retour van artikelen. C&A is veel voordeliger en zeer klantvrendelijk. Het zal mij niet verbazen als de meeste winkels van Steps opgeheven wordt. Ik heb het totaal gehad met Steps. Van mij zullen jullie niet rijk worden.

Klantvriendelijkheid:
Ligging v/d winkel:
Winkel uitstraling:
Prijs/kwaliteit:

Plaats een review voor Steps in Utrecht


Klantvriendelijkheid:
Prijs/kwaliteit:
Ligging v/d winkel:
Winkel uitstraling:
Aanpassing voorstellen
Bent u van mening dat de getoonde informatie onvolledig of onjuist is?
Maak dan een melding zodat wij Steps te Utrecht hiervan op de hoogte kunnen stellen om de informatie aan te passen.